Mehmet_ÇETİN Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #1 Hiper Zoe kasama eski 2.5 SATA laptop HDD'mi takmak istiyorum. Sadece kablosu vs. takıyorum direkt ekran kartına ama güç kablolarını olduğu kapağı açamıyorum. Nasıl açılır? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2022
Hiper Zoe kasama eski 2.5 SATA laptop HDD'mi takmak istiyorum. Sadece kablosu vs. takıyorum direkt ekran kartına ama güç kablolarını olduğu kapağı açamıyorum. Nasıl açılır?
B Burak İncehasan Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1.826 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #2 Bendede aynı kasa var, kasanın arkasında solda bir aşağıda bir yukarıda olmak üzere 2 tane vida var onları söküp kapağı kaydırarak çıkarabilirsin.
Bendede aynı kasa var, kasanın arkasında solda bir aşağıda bir yukarıda olmak üzere 2 tane vida var onları söküp kapağı kaydırarak çıkarabilirsin.
Mehmet_ÇETİN Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #3 Burak İncehasan dedi: Bendede aynı kasa var, kasanın arkasında solda bir aşağıda bir yukarıda olmak üzere 2 tane vida var onları söküp kapağı kaydırarak çıkarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam hangi kısımda ictemi kanka Mehmet_ÇETİN dedi: Tam hangi kısımda ictemi kanka Genişletmek için tıkla... Onlarla yan kapağın ne alakası var ki Burak İncehasan dedi: Bendede aynı kasa var, kasanın arkasında solda bir aşağıda bir yukarıda olmak üzere 2 tane vida var onları söküp kapağı kaydırarak çıkarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka instagram veririmisin lütfen yardımcı ol ya
Burak İncehasan dedi: Bendede aynı kasa var, kasanın arkasında solda bir aşağıda bir yukarıda olmak üzere 2 tane vida var onları söküp kapağı kaydırarak çıkarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam hangi kısımda ictemi kanka Mehmet_ÇETİN dedi: Tam hangi kısımda ictemi kanka Genişletmek için tıkla... Onlarla yan kapağın ne alakası var ki Burak İncehasan dedi: Bendede aynı kasa var, kasanın arkasında solda bir aşağıda bir yukarıda olmak üzere 2 tane vida var onları söküp kapağı kaydırarak çıkarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka instagram veririmisin lütfen yardımcı ol ya
B Burak İncehasan Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1.826 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #4 Mehmet_ÇETİN dedi: Tam hangi kısımda ictemi kanka Onlarla yan kapağın ne alakası var ki Kanka instagram veririmisin lütfen yardımcı ol ya Genişletmek için tıkla... burakincehasan
Mehmet_ÇETİN dedi: Tam hangi kısımda ictemi kanka Onlarla yan kapağın ne alakası var ki Kanka instagram veririmisin lütfen yardımcı ol ya Genişletmek için tıkla... burakincehasan