Çözüldü Hiper Zoe kasada SATA SSD yuvası nerededir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

efeyakn

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımın anakartının tek M.2 SSD girişi olduğu için SATA SSD almaya karar verdim, nasıl takıldığı ve nereye takıldığını araştırırken kasada sabitleyecek yerini bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?

https://www.incehesap.com/hiper-zoe-3x120mm-rainbow-gaming-atx-350w-kasa-fiyati-59922/

Dosya Ekleri

• IMG_0234.jpeg
    140,1 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Her ısı içi CPU fanını %100 yaptım şimdi tekrar test deneyeceğim.

Hocam tamamen vidaları sıkmama rağmen hala sıcaklık 95 derece anlamıyorum bir tavsiyeniz var mı?
Valla hocam core boostuda kapattim demistin. Aklima baska bir sey gelmiyor. Kule tipi sogutma alabilirsin.

Çözüm
Hocam kasa hava almıyor olabilir mi? Ön kısmı ve yan cam paneli çıkarıp deneyebilirsin.

Hocam arka kısım ve cam kısım kapalı tamamen ön kısımda 3 fanı sorunsuz çalışıyor.

Hocam kasa hava almıyor olabilir mi? Ön kısmı ve yan cam paneli çıkarıp deneyebilirsin.

Hocam denedim camı çıkartmayı 1 derece bile etkisi olmadı. BIOS'umun eski sürüm olduğunu fark ettim sizce sıcaklığa etki eder mi?

Son düzenleme:
Pek sanmam hocam. İstersen dene.

Pek sanmam hocam. İstersen dene.

Hocam denedim bir de bahsettiğiniz undervolt işlemini yaptım fakat Ryzen Master'dan 1.2 volt sabitleyip deneyince bilgisayar mavi ekran verdi şu an Ryzen Master beyaz ekranda kalıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_1363.jpeg
    102,4 KB · Görüntüleme: 13
Hocam denedim bir de bahsettiğiniz undervolt işlemini yaptım fakat Ryzen Master'dan 1.2 volt sabitleyip deneyince bilgisayar mavi ekran verdi şu an Ryzen Master beyaz ekranda kalıyor.

Stabil calismiyordur o voltajda. Ryzen Master'i sil yukle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…