HiperNet kaç Mbps verir?

asdo

Hectopat
Yer
Bursa
Şimdi 1 hafta önce falan Türk Telekom paketimiz bitmişti, o sıralar da en yüksek 16 Mbps alabilirsiniz diyordu. Bu yüzden biz de 16 Mbps ile devam etsin dedik. Şu an yaşadığım yerde değilim ve bir bakayım dedim Türk Telekom HiperNet hizmetinden yararlanabilirsiniz yazıyor. Başka sitelerden de baktım 50 Mbps yazıyor ama HiperNet yazısına tıklayıp gelen paketlere bakınca 100 Mbps olanlar da var. Sorularım şunlar: Benim altyapım 100 Mbps mi destekliyor? Eğer 100'SE 100 Mbps alabilir miyim, 50'yse 50 Mbps alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'te 50 Mbps, Millenicom'da 50 Mbps. Hat değerlerine nasıl bakacağım?

VDSL Alt yapıda 24Mbps ile 100Mbps hız arasında alabilirsiniz. Alabileceğiniz max hız saha dolabınıza olan uzaklığınıza göre değişmektedir. Örnek veriyorum; 0-100Metre uzaklık 100'e kadar alabilir. 101-200Metre 50Mbps'e kadar, 300 metre ve üzerine VDSL bağlantısı yapılmıyor.

Türknetin alt yapı sorgulama ekranından max alabileceğiniz hız değerini görebilirsiniz.

50 Mbps yazıyor yani 50 Mbps alabilirim di mi?

Ben 50 Mbps / 8 Mbps alıyorum. HiperNet kullanıyorum en fazla 100 Mbps verebilir üstüne çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…