Hipernet nedir?

Hocam bu ADSL mi VDSL mi onu bile bilmiyorum. Fotoğraftan anladıklarınızı ve neler yapmam gerektiğini yazabilirseniz sevinirim.

Fiyatta bir şey değişiyor mu? Ne kadar sürüyor geçmek? Uğraştırır mı?

Dostum eğer bu fotoğraftaki altyapı sorgulaması sana aitse sana güzel bir haberim var; evinin dibinde bir saha dolabı var ve senin altyapın bayağı iyi. ADSL kullanıyorsun şu anda. 16 Mbps hızın tam olarak ne kadarını kullanabiliyorsun acaba söyler misin? Ona göre sana daha net cevaplar verebilirim.

Dostum eğer bu fotoğraftaki altyapı sorgulaması sana aitse sana güzel bir haberim var; evinin dibinde bir saha dolabı var ve senin altyapın bayağı iyi. ADSL kullanıyorsun şu anda. 16 Mbps hızın tam olarak ne kadarını kullanabiliyorsun acaba söyler misin? Ona göre sana daha net cevaplar verebilirim.
Evet testi ben yaptım. Genelde 12 mbps civarı çıkıyor testte. En fazla 13.71 i gördüm. Şu anda ne yapmamı tavsiye edersiniz? Gerçekten şu yavaş internetten kurtulmak istiyorum. Zaten modemden dolayı yaşadığım kopmalardan dolayı yakında onu da değiştireceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı