Çözüldü HiperNet ve Fiber arasındaki fark nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FLocky

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba malum üniversiteler bitti ve hayırlısı ile mezun oldum.

Memleketime geri dönmem sonucu Türk Telekom'a altyapı başvurusunda bulundum.
Bu süreç ne kadar sürüyor ortalama?

Müşteri hizmetleri ile konuşurken yanlış anlamadıysam Hiper net hizmeti sunacaklarını söylediler. HiperNet ve fiber arasındaki fark nedir?
Müşteri hizmetlerini arayarak HiperNet altyapı hizmeti yerine fiber altyapı hizmeti istersem kabul ederler mi?

Diyelim ki kabul etmediler;
Altyapı geldikten sonra TurkNet'e geçeceğim, TurkNet Hiper altyapı olduğu için sorun çıkartır mı?

Dipnot: müşteri hizmetleri ile görüştüm bulunduğum konuma hiper yada fiber hangisi uygunsa o gelecekmiş ön başvurular hipernet yani vdsl oluyormuş ve vdsl üzerinden kayıt oluşturuluyormuş. Ekipler benimle iletişime geçip bu konuda altyapı getirecekleri zaman iletişim kuracaklarmış.

Dosya Ekleri

• IMG_20220705_160539.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 214
Son düzenleme:
Hipernet'te 100 Mbps'ye kadar hız alırsın. Fiber ile 1000 Mbps'ye kadar alırsın. Fiber altyapıyı kolay kolay getirmiyorlar 1 kişi için ama sen yine de şansını dene.

Biri VDSL, biri FTTH yani eve kadar fiber. Diploma hayırlı olsun bu arada.

Çok teşekkür ederim sağ olun .

Konu ile ilgili yardımcı olan beni aydınlatan herkese çok teşekkürler sayenizde kafamdaki soru işaretlerinden kurtuldum

Türk Telekom'un fiber altyapılı sunduğu hizmetin adı HiperNet'tir.
Peki bu altyapı gelme hizmeti ortalama ne kadar sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…