HIQ gh up nedir?

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Adından da anlaşılacağı üzere, growth hormon üretimini desteklediği söyleniyor. Sizce bu doğru mu, yoksa şişirme bir ürün mü? Şahsen MK677 harici büyüme hormonu üretimini artıracak natural bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce faydası olur mu Gh salınımına?

Eğer düşük seviyelerde ise nomal seviyesine getirmek için sadece destekleyici takviye. Bu tür gh Boost, testoboost gibi söylenen ürünlere pek güvenmiyorum. Sadece pazarlama taktiği. Bahsettiğiniz ürünü tavsiye etmiyorum. Arjinin AKG, çinko, magnezyum malat ( uyku problemi yaşıyorsanız biglisinat formu ) kullanmanızı öneririm. Dediklerimin hepsini elde etmek biraz pahalı olabilir fakat en kaliteli yoldur. Doğal yollarla olan seviyenin dışına çıkamazsınız. Sadece düşük ise normal seviyesine gelmesini sağlayabilirsiniz. Sarms ve steroid tarzı türevleri kesinlikle önermiyorum.

Sen adam gibi sporunu yapıp yediğine ve uykuna dikkat edersen zaten gh salınımın artar. Bu tür yapay hormon ilaçlarının hem güvenilirliği tartışılır hem de düzensiz ve fazla alımında arkadaşın dediği gibi akromegali olursun.

Dediğim şey bunun içinde geçerli. Düzensiz kullanımında vücut ödem tutmaya ve ileri yaşlarda olası diyabet hastalıklarının önünü açar. Kullanmayın, kullandırtmayın.

Gh up zaten legal bir ürün bir işe yarayacağını düşğnmüyorum. Mk 677 konusunda ise sarms değildir dışarfan hormon falan almıyoruz doğal üretilen büyüme hormonunu Max seviyede üretmesi için uyarıyor.

Hocam hipofiz bezini uyarır vücutta Max seviyede büyüme hormonu üretimini sağlatır. Bu da kas gelişimine cildinize kilo alımına yağ yakımına fayda sağlar. Fakat yan etki olarak, diyabet yatkınlığınız varsa tetikleyebilir. Ama linkini attğınız ürün sahte. Bunları kolay kolay orijinal bulmak zor. Ben birisinin yurt dışı getirttiğini deneyeceğim orijinalse daha çok alırım. Bu arada ben kas gelişimi için kullanırım bulk döneminde.

Mk677 orjinal bulabilirsek aşırı yan etkisi bulunan ve hormonlarla oynayan bir ürün değil

Hocam yaşınız kaç? GH fazla salınımı yetişkinlerde akromegaliye yol açar. Bu tür hormon etkileyen ilaçları doktor kontrolü olmadan kullanmanızı önermem.
17

Son düzenleme:
O HIQ gh up'da direkt hormon takviyesi değil zaten. Bu tarz hormon kapsülleri STH'ı uyarıp büyüme hormonu salınımını sağlarlar. Ama bunu yaparken de işte insülin direncin arttığından tip 2 diyabet hastalıkları başlar. Markada sıkıntı yok zaten HIQ güvenilirdir ama bu ürünü tamamen boş.

MK677 orijinal bulabilirsek aşırı yan etkisi bulunan ve hormonlarla oynayan bir ürün değil.

Yanlışınız var. MK677 hormon uyarıcı maddedir. Büyüme hormonunu uyaran bir sarms çeşididir. Ek olarak insülin direnci ile ilgili olumsuz yorumlar var. Ghrelin hormununu taklit eden bir uyarıcı maddedir. Sarmsların yakın zamanda pek bir araştırması yoktur. Yeni çıkan bir grup zaten. Uzun vadede sonuçları henüz bilinmiyor.

Haklısınız hocam ona lafım yok. Sadece asıl rad 140 falan gibi sarmların yanında daha basit bir üründür. Dediğiniz gibi uzun kullanımında diyabet gibi hastalıklara yol açabilir. Fakat 1 aylık bulkda falan kullanan kullanıcılardan hiç şikayet görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…