HIQ gh up nedir?

Daha fazla  
Adından da anlaşılacağı üzere, growth hormon üretimini desteklediği söyleniyor. Sizce bu doğru mu, yoksa şişirme bir ürün mü? Şahsen MK677 harici büyüme hormonu üretimini artıracak natural bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce faydası olur mu Gh salınımına?

Ürünü yurt dışından temin etmediğiniz sürece Türkiye'de satılan hiçbir ürün orijinal değil. Dediğim gibi kısa vadede gözle görülür bir sonuç alabilirsiniz fakat sonrasında bıraktıktan sonra ileride ne gibi yan etkileri olacağını henüz bilinmiyor. Bu sarmslar bıraktıktan sonra vücutta ne gibi zararları olduğu hakkında kapsamlı bir çalışma hala yok. İlla bulk yapacaksanız bu işin yolu yemekten geçiyor. Dağ ve kekik çayı içmenizi öneririm. 2 çay da midede açlık hissi uyandırıyor.

Doğrudur hocam fakat kullananların en azından kısa vadeli 1-2 ay gibi herhangi bir sorun yaşadığını görmedim. Ayrıca bende maximum 1 ay kullanırım. Alacağım kişi Instagram'da koçluk yapan birisi. Yurt dışından ithal ediyormuş. Bayağı da ürün hakkında geridönüş yapan memnun kullanıcı var. Dediğiniz gibi sonradan ne olacağını bilemeyiz ama mk zaten açlık için kullanılacak bir ürün değil. Kas gelişimine olumlu etkisi olduğu için kullanırım. Bir de MK677'ye sarm demiyorlar yurt dışında sanırım. TR de biraz abartı.

Hangi koçmuş o merak ettim, eğitim seviyesi nedir?, kaç kişi tarafından koç olarak görülüyormuş oda önemli. İnsanlara MK-677 pazarlayan koç mu olur. Nasıl bir eğitim almış da insanlara böyle maddeler satabiliyor.

Ya doğrusu koç değil. Eğitim seti falan da satıyor diye öyle dedim. Bilgilendirici videolar falan yapıyor TikTok'ta da isim vermek doğru olmayabilir.

Güzel arkadaşım ürün iş yapabilir. Kısa vadede sorun yaşamazsın ama 3-5 sene sonra belki 10 belki 20 sene sonra sırf bunu kullandın diye ortaya çıkacak bir hastalık bu ürün sayesinde tetiklenmiş olabilir. Araştırma yok. Karar vermiş gibi görünüyorsunuz zaten. Kullanın veya kullanmayın demeyeceğim.

Ek olarak ıbutamoren is technically considered a poison. "ibutamoren teknik olarak bir zehir olarak kabul edilir"

tamamdır hocam teşekkürler.

MK677 sarms değil mi

Dünyada spor komitelerinde yasaklı doping olarak geçiyor bir sarms türevidir yan etkisinde ne gibi önlemler alabileceğini kimse bilmiyor hiç bulaşma.

Hmm anladım hocam. Bilemiyorum kararsız kaldım. Arkadaşım almakta ısrarcı o alsın ona göre bende belki alırım belki almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…