HIQ gh up nedir?

Daha fazla  
Adından da anlaşılacağı üzere, growth hormon üretimini desteklediği söyleniyor. Sizce bu doğru mu, yoksa şişirme bir ürün mü? Şahsen MK677 harici büyüme hormonu üretimini artıracak natural bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce faydası olur mu Gh salınımına?

Tam bir bilgim yok fakat sade mk getirmiyor. Bazı kürler falan da var sanırım. Yurt dışından tedarik ediyor olabilir. Fakat satın alan kullanıcıları memnun göz atabilirsiniz ABD ürünü sanırım.

Sarmsların hiçbir ülkede legal üretimi yok orijinal ürün piyasada bulamazsın.

Sarmsların hiçbir ülkede legal üretimi yok orijinal ürün piyasada bulamazsın.
Hocam adam zaten tr de üretilmediğini söylüyor. İsterseniz gidin eykanabolic insta hesabındaki feedbacklarada bakın baya bi memnun var. sahte olduğunu düşünmüyorum spordaydım yanlış okumuşum kb. Almaktan vazgeçtim sanırım. Bulkta zaten ağırlıklarım baya bi artar. Danabol falan kullanırız bilmeden. İlerde belki düşünebilirim yine eyk fitnessi incelerim

Son düzenleme:
Orijinal sarms satan kişi 2-3 kişi var Türkiye'de zaten. Sadece MK-677 ile aynada gözle görülür bir fark olmaz.

O 2-3 kişiden kastınız kimler ki? Bir de denemek amaçlı eykdan aldım diyelim, 2 hafta kullandım ama dbolmuş varsayalım ne kadar zarar görürüm eğer dbol ise içindeki.

O 2-3 kişiden kastınız kimler ki? Bir de denemek amaçlı eykdan aldım diyelim, 2 hafta kullandım ama dbolmuş varsayalım ne kadar zarar görürüm eğer dbol ise içindeki.

Östrojenik bir ilaç olduğu için testosteron baskılar östrojenin yüksekselir su tutumun ciddi oranda artar yapar jinekomasti riskin yükselebilir karaciğer hasarı bırakabilir.

Östrojenik bir ilaç olduğu için testosteron baskılar östrojenin yüksekselir su tutumun ciddi oranda artar yapar jinekomasti riskin yükselebilir karaciğer hasarı bırakabilir.

O zaman boş vereyim ya mkdan değil de mk ayagına dbol kullanmayalım. Canımız o kadar da önemsiz değil. Eyk fitness 1750TL'ye satıyor dbol olma ihtimali nedir memnun kullanıcıları yalan mı söylüyor uyku kalitem arttı vb yazmışlar.

O kadar ucuza mk olmaz, satıcınında orijinal sattığını düşünmüyorum.

Vazgeçtim dediğiniz gibi. Dbol olma ihtimali yüksek hiç gerek yok. Bir de mk zaten aman aman süper bir ürün değil. Güvenim kaçtı şahsen uyku kalitem arttı vb diyen o satın alanlarda büyük ihtimal, sallıyor. Çünkü 1 haftada 92 cm belden 87 Cm'ye düşürmüş bir arkadaş öyle yazmış. Uydurmuşlar resmen.

O kadar ucuza mk olmaz, satıcınında orijinal sattığını düşünmüyorum.

Bir de son olarak hocam. Legal olarak satılan supplementler arasında, testo salınımını destekleyen veya gh ı destekleyen supplementler var Grizzone HIQ vb sitelerde. Bunların %10 bile olsa bir desteği olur mu? Ona göre alıp deneyebilirim. Maddi sıkıntım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…