Hocam bir de protein oceanın 1kg lik var böyle o da uygun hangisi daha iyidir sence?Hiq oldukça kaliteli bir marka alınır. Ancak fazla abartılıyor tabi.
Hocam bir de Proteinocean'ın 1kglik var böyle o da uygun hangisi daha iyidir? Sence.
HIQ tabii ki tartışmasız.
Tartışmasız olmasındaki sebep ne? Bu kadar emin şekilde tercih ediyorsunuz. Sebebi varsa bilelim biz de tartışmasız alalım.
İlla kutulu alınacaksa: https://www.supplementler.com/urun/kingsize-nutrition-creatine-powder-1000-gr-15453
Tek eksisi aromali olması. Aromasızını kullanıyorum onun güncel fiyatı 1300TL. HIQ alın ama, boş bir kaba boşaltırsınız yani bir pilav kabı olur başka bir şey olur.
Kullandım, önermem. Ancak lansman ürünleri mantıklı oluyor. HIQ kullanmadım ama hem HIQ hem Proteinocean kullanmış 2 arkadaşımda HIQ diyor. Ben Proteinocean'ın 4-5 ay boyunca düzenli aylık olarak creatinini aldım, menundum fiyatı o zamana göre makuldu. Sonra zam gelince tek seferlik 1Kg'a o zaman indirim dönemiyken kingsize creatine aldım, menunum gayet. Ocean'dan daha iyi. Toparlaması olsun, içme rahatlıgı olsun. HIQ denemedim ama kullanan çok arkadaşım var ve gayet memnun. Aynı fiyat olsa kingsize önerirdim maalesef 300TL fazla vermeye değmez. Aromalısı 999TL oda aromasız gibi etki sunmuyor.
Ayrıca Proteinocean'ın ürünlerinin bozuk çıktıgı çok olmuş. Şu an düzelttirler mi bilmiyorum ama 1-2 sene önce öyleydi. Çok hızlı bozuluyor, topaklanıyor diyenler vardı. HIQ varken ocean alınmaz. Hele aynı parayken.
Şimdi toparlanma işleri başlı başına saçmalık. Kreatin HIQ'nun aldığı yer de Çin Ocean'ın aldığı yer de Çin. Ham madde farklılıkları, etki fazlalıkları gibi bir durum söylenemez. Öncelikle tat zevkiniz size kalmış ama kreatin saf bir haldeyken içmeniz sizin için daha sağlıklı olur. Çünkü günde 5gr kreatin alacağınızı var sayarsak aromalı kreatinde yaklaşık 10Gr'a yakın bir ölçek kullanıp 5Gr'ı anca alabileceksiniz. Üstüne o kadar yapay aroma ve tatlandırıcı alacaksınız. Bu da sindirim problemlerine kısa vadede olmasa da uzun kullanımda problem yaratabilecektir. O topaklanma olayını az çok duydum. O da Preworkout'tan çıkan bir olay. Hangi markanın preworkoutunu alırsanız alın zamanında bitirmezseniz (preworkout açıldıktan sonra Max 2 ay içinde bitirilmeli) topaklanma yapacaktır. Topaklanma olayı preworkouttan ibaret. Her türlü ürününü kullandım bir sorun yaşamadım. HIQ başta reklam olarak iyi yönettiler ama şu an gerek sporcuları olsun gerek markanın tutumu olsun benim anlayışıma zıt geliyor. Ocean ürünleri indirimdeyken alınabilir normal fiyatları çoğu markadan pahalı. Başka markalara yönelebilirsin. HIQ göründüğü kadar çok kaliteli bir marka değil bana kalırsa. Hangi ürünü ucuza bulabiliyorsan merdiven altı firma olmadığı sürece bir sorun yaşamazsın.