yasinnaydnnn Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Az önce testotaylan Instagram hikayesinde gördüm. Uyumakta bayağı zorluk çekiyorum, 7 yıldır neredeyse her gün baş ucumda şarkı açarak uyuyorum. Sizce etkileri ve yan etkileri nasıl olur? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
Az önce testotaylan Instagram hikayesinde gördüm. Uyumakta bayağı zorluk çekiyorum, 7 yıldır neredeyse her gün baş ucumda şarkı açarak uyuyorum. Sizce etkileri ve yan etkileri nasıl olur? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 3 Eylül 2023 #2 Doktora göründünüz mü hocam?
yasinnaydnnn Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 mr.esat dedi: Doktora göründünüz mü hocam? Genişletmek için tıkla... Hiç gitmedim bu konu ile ilgili.
mr.esat dedi: Doktora göründünüz mü hocam? Genişletmek için tıkla... Hiç gitmedim bu konu ile ilgili.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 3 Eylül 2023 #4 yasinnaydnnn dedi: Hiç gitmedim bu konu ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Gidin ilk önce bence.