Merhaba şu an kullandığım bigjoy bigwhey protein tozu bitmek üzere. Yeni protein tozu alacağım. Normalde optimum Gold standart whey alacaktım fakat fiyatı bayağı fazla olduğu için birçok kişinin de gereksiz diyerek önermemesiyle vazgeçtim. Şu an en iyi HIQ Pro + gözüme battı. Sizce alınır mı? Ve muz aroması sıkar mı(Tasty banana)deneyen var mı?
Ben çikolatalısını kullandım koku olarak biraz değişikti tat ve kıvam olarak güzel fakat 900gramlık şeye 1k vermek mantıksız.Merhaba şu an kullandığım bigjoy bigwhey protein tozu bitmek üzere. Yeni protein tozu alacağım. Normalde optimum Gold standart whey alacaktım fakat fiyatı bayağı fazla olduğu için birçok kişinin de gereksiz diyerek önermemesiyle vazgeçtim. Şu an en iyi HIQ Pro + gözüme battı. Sizce alınır mı? Ve muz aroması sıkar mı(Tasty banana)deneyen var mı?
fiyat değişiyor hocam scitec alcak olsam direk optimum marka alırdımBir sürü alternatif marka var Hardline, bigjoy supplementler Scitec de iyidir.
Ben çikolatalısını kullandım koku olarak biraz değişikti tat ve kıvam olarak güzel fakat 900gramlık şeye 1k vermek mantıksız.
yani hocam 900 gr lık optimum gold standart 2100 tl almama değmeyeceğini söylediler o yüzden vazgeçtimBir sürü alternatif marka var Hardline, bigjoy supplementler Scitec de iyidir.
Ben çikolatalısını kullandım koku olarak biraz değişikti tat ve kıvam olarak güzel fakat 900gramlık şeye 1k vermek mantıksız.
Aralarında dağlar kadar fiyat farkı var .fiyat değişiyor hocam scitec alcak olsam direk optimum marka alırdım
yani hocam 900 gr lık optimum gold standart 2100 tl almama değmeyeceğini söylediler o yüzden vazgeçtim
Fiyat değişiyor hocam Scitec alacak olsam direk optimum marka alırdım
Yani hocam 900 grlık optimum Gold standart 2100 TL almama değmeyeceğini söylediler o yüzden vazgeçtim
Yani hocam 900 grlık optimum Gold standart 2100 TL almama değmeyeceğini söylediler o yüzden vazgeçtim
Fiyat olarak piyasaya göre yüksek, şuan zaten birşey almayın bayram indirimlerini bekleyin. Anlık olarak indirimleri bitmediyse en uygunu bigjoydu sanırım.Merhaba şu an kullandığım bigjoy bigwhey protein tozu bitmek üzere. Yeni protein tozu alacağım. Normalde optimum Gold standart whey alacaktım fakat fiyatı bayağı fazla olduğu için birçok kişinin de gereksiz diyerek önermemesiyle vazgeçtim. Şu an en iyi HIQ Pro + gözüme battı. Sizce alınır mı? Ve muz aroması sıkar mı(Tasty banana)deneyen var mı?
Aroması için alacaksanda 2kg liğini al bari.
Hmm hocam genel olarak HIQ'nun protein tozu kalitelidir değil mi biliyorum kreatinde çok fark etmiyorda protein tozunda kalite farkı oluyor diye merak ettim.
Hmm hocam genel olarak HIQ'nun protein tozu kalitelidir değil mi biliyorum kreatinde çok fark etmiyorda protein tozunda kalite farkı oluyor diye merak ettim.
@SupplementGurmesi sende öneride bulunabilirsen daha iyi olur bu konuda en tecrübeli sensindir.Kaliteli ona bir lafım yok ama şişirme fiyat protein tozunda sen gitsen weider kullansan da bir fark olmayacak HIQ da optimum kullansanda. Piyasada bir sürü whey var ham maddesi kaliteli olup içindeki protein değeride gerçeği yansıttıktan sonra hepsi aynı o yazdığım markaların hiçbiri kalitesiz markalar değil zaten.
Sen bilirsin tabii ama HIQ'nun diğer markalardan daha kaliteli olarak lanse edilmesinin tek sebebi iyi reklam yapmaları.
Genel pazarlama taktiği. Söylediğimiz markaların hepsi wpc80 içeriyor, yani aynı kalitede. Bazıları ekstra wpi90da içeriyor ama bu fiyata etki edecek kadar yüksek miktarda bulunmuyor.Hmm hocam genel olarak HIQ'nun protein tozu kalitelidir değil mi biliyorum kreatinde çok fark etmiyorda protein tozunda kalite farkı oluyor diye merak ettim.