HIQ Smash Pro vs Kingsize Beast Mode vs Prework Out

Golduck

Zeptopat
Daha fazla  
Etki ve performans açısından hangisini tavsiye edersiniz?

Beast mode öneririm aromaları pek iyi değil ama onu ekleyeyim aynı markanın Alpha king ürünü antrenman performansını çok güzel arttırıyor bütçeniz varsa onu da kullanmanızı öneririm bir creatin kadar olmasa da bariz güç artışı ivmeleniyor.

Alpha kingte radarımda vücutta koku yapıyor deniyor var mı aslı astarı, ayrıca beast modede hangi aromayı tavsiye edersin

Smash pro ve beast mode kullandım. Smash pro benim için daha etkili 3. kutuyu aldım, tavsiye ederim. Spicy lemon ve tropical punch aromalarını alabilirsin.

Alpha kingte radarımda vücutta koku yapıyor deniyor var mı aslı astarı, ayrıca beast modede hangi aromayı tavsiye edersin
kola aroması aralarında en iyisi gibiydi ama dediğim gibi hiçbiri iyi değil.Evet kokuyorsun ama kadınlar alıyor sadece kokuyu kendin zaten hissetmiyorsun çevremdekiler odunsu bir koku yaptığını söylüyor çekici bir koku olduğunu söylüyorlar,bel kısmınında daha iyi çalıştığını söyleyebilirim

Kingsize Beast Mode , İron Dreams ve Bcaa ürünlerini denedim aromalar cidden kötü.
Hiq Smash Pro 39servis Spicy Lemon bitirdim cidden çok etkili ve tadıda çok güzel bayram indirimi gelecekmiş yarın mutlaka tavsiye ediyorum. Diğer ürünlerini kullanmadım onlara yorum yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…