HIQ vs Bigjoy

L3wis

Centipat
Daha fazla  
Protein tozu alacağım da HIQ mi, Bigjoy mu alayım karar veremedim. HIQ şu an 2 kg 2400 civarı, Bigjoy 2.4 kg 3600. Fiyat çok önemli değil, önemli olan kalite. Hangisi daha kalitelidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradaki fiyat farkına değecek bir kalite farkı yok çünkü. İkisi de birbirine yakın firmalar HIQ alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.

Aradaki fiyat farkına değecek bir kalite farkı yok çünkü. İkisi de birbirine yakın firmalar HIQ alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.

Fiyat konusunda sıkıntım yok. Bir de şöyle bir sıkıntım var internetten çok mümkün gibi durmuyor malum ebeveynler hala karşı o yüzden decathlona gidip alacaktım HIQ'in fiziksel bir mağazası var ise oraya gidip alabilirim.

Fiyat konusunda sıkıntım yok. Bir de şöyle bir sıkıntım var internetten çok mümkün gibi durmuyor malum ebeveynler hala karşı o yüzden decathlona gidip alacaktım HIQ'in fiziksel bir mağazası var ise oraya gidip alabilirim.

Bildiğim kadarıyla fiziksel olarak temin edemiyorsunuz, fakat bir arkadaşınıza rica edip onun evine sipariş verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı