Doktora danıştım multivitamin kullanabilirsin dedi.
HIQ ve Ocean firmalarının multivitaminlerini almayı düşünüyorum. İçeriklerde hemen hemen çok fark yok gibi ama Ocean'da daha çok içerik var. Ayrıca, bazılarında bir vitamin varken diğerinde farklı vitaminler var. Tam emin olamadım. Tecrübesi olan biri hangisini almamı önerir? Fiyat olarak önemli değil, çok fark yok zaten.
HIQ Multi-Vitamin Kompleksi, günlük vitamin ihtiyacınızı tek kapsülde karÅılar. İçerisinde yüksek kalitede suda ve yaÄda çözülebilen 13 vitamin bulunur.
Multivitamin ürününü satın alabilir veya fiyatını öğrenebilirsiniz. En İyi Multivitamin ürününü ProteinOcean ile uygun fiyata satın alın ve kullanıcı yorumlarını okuyun.
Nature's Supreme Multivitamin for Men 100 Kapsül faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile Supplementler.com’dan hemen satın alabilirsiniz.
www.supplementler.com
Aylardır bunu kullanıyorum bunu tavsiye ederim. Kan değerlerini gerçekten düzeltiyor.
Nature's Supreme Multivitamin for Men 100 Kapsül faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile Supplementler.com’dan hemen satın alabilirsiniz.
www.supplementler.com
Aylardır bunu kullanıyorum bunu tavsiye ederim. Kan değerlerini gerçekten düzeltiyor.
Dostum altı üstü multivitamin alıyorsun ki 3 markada kendini kanıtlamış markalar. Servis fiyatları belli içerikleri belli hangisi kafana yatıyorsa onu al bu kadar kafa yormana gerek yok. Hangisi iyidir hangisi kötüdür diye bir yorum yapılmaz içerikleri belli. Kan testinde belli bir vitamin eksikliğin yok ise hepsi de iş görür ama belli bir vitamin grubunda eksikliğin var ise mesela c sadece c vitamini alsan daha iyi olur.
Dostum altı üstü multivitamin alıyorsun ki 3 markada kendini kanıtlamış markalar. Servis fiyatları belli içerikleri belli hangisi kafana yatıyorsa onu al bu kadar kafa yormana gerek yok. Hangisi iyidir hangisi kötüdür diye bir yorum yapılmaz içerikleri belli.
Tabii ki ama şimdi Proteinocean da ki içerik HIQ'ye göre iki katı fazla. Gerek yoksa o kadar fazla içerik almaya da gerek yok. Daha öz ve sağlıklı olucaksa ondan dolayı HIQ daha aklıma yattı.
Tabii ki ama şimdi Proteinocean'da ki içerik HIQ'ye göre iki katı fazla. Gerek yoksa o kadar fazla içerik almaya da gerek yok. Daha öz ve sağlıklı olacaksa ondan dolayı HIQ daha aklıma yattı.