HIQ vs Ocean multivitamin

Bloody25

Megapat
Daha fazla  
Doktora danıştım multivitamin kullanabilirsin dedi.

HIQ ve Ocean firmalarının multivitaminlerini almayı düşünüyorum. İçeriklerde hemen hemen çok fark yok gibi ama Ocean'da daha çok içerik var. Ayrıca, bazılarında bir vitamin varken diğerinde farklı vitaminler var. Tam emin olamadım. Tecrübesi olan biri hangisini almamı önerir? Fiyat olarak önemli değil, çok fark yok zaten.

Bu iki ürün.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aylardır bunu kullanıyorum bunu tavsiye ederim. Kan değerlerini gerçekten düzeltiyor.

Aylardır bunu kullanıyorum bunu tavsiye ederim. Kan değerlerini gerçekten düzeltiyor.

Benim yazdığım iki üründen daha mı iyidir diyorsunuz.

Dostum altı üstü multivitamin alıyorsun ki 3 markada kendini kanıtlamış markalar. Servis fiyatları belli içerikleri belli hangisi kafana yatıyorsa onu al bu kadar kafa yormana gerek yok. Hangisi iyidir hangisi kötüdür diye bir yorum yapılmaz içerikleri belli. Kan testinde belli bir vitamin eksikliğin yok ise hepsi de iş görür ama belli bir vitamin grubunda eksikliğin var ise mesela c sadece c vitamini alsan daha iyi olur.

Dostum altı üstü multivitamin alıyorsun ki 3 markada kendini kanıtlamış markalar. Servis fiyatları belli içerikleri belli hangisi kafana yatıyorsa onu al bu kadar kafa yormana gerek yok. Hangisi iyidir hangisi kötüdür diye bir yorum yapılmaz içerikleri belli.
Tabii ki ama şimdi Proteinocean da ki içerik HIQ'ye göre iki katı fazla. Gerek yoksa o kadar fazla içerik almaya da gerek yok. Daha öz ve sağlıklı olucaksa ondan dolayı HIQ daha aklıma yattı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı