Aromasız içimi zor oluyor mu?
Toplam knk. HIQ Creatine 300g UnflavoredGramları aynı derken nasıl yani? Saf kreatin gramı mı yoksa toplam gram mı?
HIQ creatin (aromasız) 408 TL.
Proteinocean ise (aromalı) 422 TL.
Gramları aynı sizce hangisi tercih edilir?
Aromasız içimi zor oluyor mu? İlk defa alacağım?
İki markayada dandik diyende var iyi diyende var knk bu hasar senin vücudundaki işleyişten kaynaklı mı yoksa üründen kaynaklı mı oldu geçmiş olsun bu arada.Aromasız tadı biraz tuhaf, ama içmeye sıkıntı değil. Şahsen HIQ öneririm ama kullanımdan önce doktora danışın, bende bazı karaciğer problemleri baş gösterdi maalesef.
Tamamdır knk eyw bir de magnezyum alcam hiq 120 kapsül(günde 2 kere öneriliyor) 431 e - ocean 45 kapsül(günde 1 kere ) 220 tl. Bu günlük alım şeyleri kapsül içindeki magnezyum değerine göre mi veriliyor. Yani ocean daha mı iyidir.Bilgin varsa cevaplarsan sevinirim.Bigjoy creatine Creapure kullandım ben 2 ay, etkisini çok fazla gördüm. Aromasızı şöyle düşün, boğazına un ya da şeker atıyorsun sonra su içiyorsun bu kadar. Bir de aromalı da creatine değeri düşüyor haberin olsun.
İki markayada dandik diyende var iyi diyende var kanka bu hasar senin vücudundaki işleyişten kaynaklı mı yoksa üründen kaynaklı mı oldu geçmiş olsun bu arada.
Tamamdır kanka eyvallah bir de magnezyum alacağım HIQ 120 kapsül(günde 2 kere öneriliyor) 431'e - ocean 45 kapsül(günde 1 kere ) 220 TL. Bu günlük alım şeyleri kapsül içindeki magnezyum değerine göre mi veriliyor. Yani ocean daha mı iyidir. Bilgin varsa cevaplarsan sevinirim.
Bigjoy creatine Creapure kullandım ben 2 ay, etkisini çok fazla gördüm. Aromasızı şöyle düşün, boğazına un ya da şeker atıyorsun sonra su içiyorsun bu kadar. Bir de aromalı da creatine değeri düşüyor haberin olsun.
Ne fayda gördünüz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.