HIQ vs Proteinocean creatin

İshak11

Hectopat
Daha fazla  
HIQ creatin (aromasız) 408 TL.
Proteinocean ise (aromalı) 422 TL.
Gramları aynı sizce hangisi tercih edilir?
Aromasız içimi zor oluyor mu? İlk defa alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki markayı da satın almıyorum. Almayın da demiyorum. Sadece tat konusuna yorum yapmaya geldim.

Aromasız içimi zor oluyor mu?

Zaten az bir şey, kafaya dikiyorsun hiç düşünmüyorsun. Yok ben illa yapamam dersen ben yulaf vs yerken içine atıyorum duruma göre. Tadı kötü diyemem yani tadı yok tarif etmesi zor. Ağzında çok dolandırırsan ufaktan mutsuz eder.

Aromasız tadı biraz tuhaf, ama içmeye sıkıntı değil. Şahsen HIQ öneririm ama kullanımdan önce doktora danışın, bende bazı karaciğer problemleri baş gösterdi maalesef.

HIQ creatin (aromasız) 408 TL.
Proteinocean ise (aromalı) 422 TL.
Gramları aynı sizce hangisi tercih edilir?
Aromasız içimi zor oluyor mu? İlk defa alacağım?

Bigjoy creatine Creapure kullandım ben 2 ay, etkisini çok fazla gördüm. Aromasızı şöyle düşün, boğazına un ya da şeker atıyorsun sonra su içiyorsun bu kadar. Bir de aromalı da creatine değeri düşüyor haberin olsun.

Aromasız tadı biraz tuhaf, ama içmeye sıkıntı değil. Şahsen HIQ öneririm ama kullanımdan önce doktora danışın, bende bazı karaciğer problemleri baş gösterdi maalesef.
İki markayada dandik diyende var iyi diyende var knk bu hasar senin vücudundaki işleyişten kaynaklı mı yoksa üründen kaynaklı mı oldu geçmiş olsun bu arada.

Bigjoy creatine Creapure kullandım ben 2 ay, etkisini çok fazla gördüm. Aromasızı şöyle düşün, boğazına un ya da şeker atıyorsun sonra su içiyorsun bu kadar. Bir de aromalı da creatine değeri düşüyor haberin olsun.
Tamamdır knk eyw bir de magnezyum alcam hiq 120 kapsül(günde 2 kere öneriliyor) 431 e - ocean 45 kapsül(günde 1 kere ) 220 tl. Bu günlük alım şeyleri kapsül içindeki magnezyum değerine göre mi veriliyor. Yani ocean daha mı iyidir.Bilgin varsa cevaplarsan sevinirim.

Son düzenleme:
İki markayada dandik diyende var iyi diyende var kanka bu hasar senin vücudundaki işleyişten kaynaklı mı yoksa üründen kaynaklı mı oldu geçmiş olsun bu arada.

Tamamdır kanka eyvallah bir de magnezyum alacağım HIQ 120 kapsül(günde 2 kere öneriliyor) 431'e - ocean 45 kapsül(günde 1 kere ) 220 TL. Bu günlük alım şeyleri kapsül içindeki magnezyum değerine göre mi veriliyor. Yani ocean daha mı iyidir. Bilgin varsa cevaplarsan sevinirim.

Kardeşim ben minerale girmedim, creatine ve pre-workout yetti bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı