A Ardq0101 Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, ben protein tozu alacağım fakat 2 marka arasında kaldım. HIQ ve Scitec. Normalde Scitec almayı düşünüyorum ama hangi siteden almalıyım veya aklınızda başka marka varsa önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2024
Arkadaşlar merhaba, ben protein tozu alacağım fakat 2 marka arasında kaldım. HIQ ve Scitec. Normalde Scitec almayı düşünüyorum ama hangi siteden almalıyım veya aklınızda başka marka varsa önerir misiniz?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 5 Temmuz 2024 #2 Bigjoy - Hardline - Protein Ocean - Hiq ben bu markalar dışında çok ürün almam. İkisi arasında kaldıysan HIQ al kesinlikle.
Bigjoy - Hardline - Protein Ocean - Hiq ben bu markalar dışında çok ürün almam. İkisi arasında kaldıysan HIQ al kesinlikle.
SeyfullahYÖRDEM Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 Scitec almanı öneririm supplemetler.comdan alabilirsin.