Hırsız davranışları neler?

MeKepc

Centipat
Yer
Tekirdağ/Çerkezköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA RTX 3050 ekran kartı
12. Nesil İntel Core i7 12650H İşlemci
GDDR4 16 GB RAM
WİNDOWS 11
Meslek
Öğrenci, Serbest meslek
Evimin 1 kilometre uzağında kırsal ve çarşıya yakın bir bölgede çingene mahallesi bulunuyor, bir arkadaşımla beraber kaşındığımız için bisikletlerle oraya gittik (çok güzel yokuşları vardı inerken adrenalin tavan yapıyor) ve çingene mahallesi dediğimizde aklımıza gelen insan tiplerinden biri olan dızo dediğimiz ırktan 2 şahıs bizi gözlerine kestirdi, çünkü mal gibi mahallelerinde 3-4 tur attık tam çıkıp gidecekken bu iki kişi bizim önümüzü kesti ve gevşek bir uslüp ile, nerede oturduğumuzu sordu. Arkadaşım biraz ürkek olduğu için cevap vermedi. Benim bağışıklığım var! O yüzden mal gibi sert bir şekilde? Ne yapacağını sordum (sormaz olaydım, terslediğimi sandı)

--Spoiler--:bir kekoyu tersleyip olay çıkartmak...

Neyse arkadaşımında önerisiyle yaylandık. Daha doğrusu yaylandığımızı sandık. Mahalle onların nereye kaçacaz. En sonunda kıstırdılar ve bir anda 9-10 kişi etrafımızı sardı benim de mal gibi o an ödüm ** girdiği için yanlış adres vermek aklıma gelmedi. Ve bildiğin adresimizi verdim...
Neredeyse dayak yiyecektik fakat ufak bir numarayla toz oldum, kekoların IQ'su düşüktür kolay kandırırsın. Neyse sonra bu olaydan sonra ne mahallerine gittik ne de gözlerine gözüktük. Aradan 15-20 gün sonra bizim apartmanda ve çok yakınlarında geç saatlerde yabancı kişiler görünmeye başladı. En sonunda iki gün arka arkaya alt komşunun balkon kapısı zorlandı ve bir saat sonra mahallede yunus ekipleri araştırma yapmaya başladı. Ama hırsızlar tahminen, yerli oldukları için çok iyi istikbarat sahibiler. Her seferinde polisten kaçıyorlar. 5 dakika önce polisler hiçbir şey bulamayıp gittiler. Sence bu şüpheliler bize adres soran o çingene mahallesindeki dızolar mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle. Başka kim olacak ki? Bu durum bir defa değil birden fazla gerçekleştiyse kesin onlardır.

Sorması ayıp yaşın kaç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…