Hırsız sayılır mıyım?

Kardeşim yazışmalar elindeyse direkt git karakola ya da valiliğe. Ama uyarayım okul içerisinde kesici alet taşımak aşırı sıkıntı iş. Senin başın da yanabilir. İyi tartman lazım olayı. Sonuçta o bıçağı çocuktan alıp sen saklamışsın. Korktum vs. diyebilirsin. Bıçağı görünce panik yaptım o yüzden aldım de. Geri de veremedim de. Ama yazışmalarda görüyorum ki bıçağı saklamak da istemişsin. Çocuk da gidip onları gösterirse yanarsın.

Hocam burada sen de haksızsın. Bence kulaklığı unut çocukla da bağlantını kes. Çünkü bıçağı düpedüz almış saklamışsın. Senin üstüne mi kaldı bu iş? Bırak bulsunlar bıçağı çocuğun üstünde atılsın okuldan.

Son düzenleme:
Konuyu herhangi bir ideolojik bağlamda bakmaz, hümanizm rasyonal temellidir yani göçmen karşıtı birisi de hümanist olabilir ancak mesele bu değil. Dediğimi lütfen iyi oku ve iyi yorumla.

@gordon22 ben de diyorum ki S******* ve A*** dost edinebilirsin. Tutan yok seni, anlamsız hümanistlik yapmanın mantığı yok şurada. Dediğim açık, farklı dil konuşmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…