3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 17 Ekim 2022 #51 Jonahx1 dedi: Hatta geçen sene bir tane Suriyeli arkadaşıma şeriat gelsin Türkiye'ye diye şaka yapmıştım olmaz ben özgürlüğe önem veriyorum demişti kapak yapmıştı bana. Genişletmek için tıkla... Aynen @Jonahx1 hoş geldin. Öyle mi? Mantıklı. Denerim ya.
Jonahx1 dedi: Hatta geçen sene bir tane Suriyeli arkadaşıma şeriat gelsin Türkiye'ye diye şaka yapmıştım olmaz ben özgürlüğe önem veriyorum demişti kapak yapmıştı bana. Genişletmek için tıkla... Aynen @Jonahx1 hoş geldin. Öyle mi? Mantıklı. Denerim ya.
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 8 17 Ekim 2022 #52 Özür dilemek için arka bahçeye çağırın, geldiğinde bıçağı takın ve yazışmalarla birlikte şikayetçi olun.
Özür dilemek için arka bahçeye çağırın, geldiğinde bıçağı takın ve yazışmalarla birlikte şikayetçi olun.
Jonahx1 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #53 378344 dedi: Aynen @Jonahx1 hoş geldin. Öyle mi? Mantıklı. Denerim ya. Genişletmek için tıkla... Abi ne yaptım ben ya takılıyorum öyle seninle ;D
378344 dedi: Aynen @Jonahx1 hoş geldin. Öyle mi? Mantıklı. Denerim ya. Genişletmek için tıkla... Abi ne yaptım ben ya takılıyorum öyle seninle ;D
Axl Ros3 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Antalya/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #54 Sslonalkrp dedi: Özür dilemek için arka bahçeye çağırın, geldiğinde bıçağı takın ve yazışmalarla birlikte şikayetçi olun. Genişletmek için tıkla... Bıçağı taktıktan sonra nasıl şikayetçi olacak. Ciddi ciddi merak ettim.
Sslonalkrp dedi: Özür dilemek için arka bahçeye çağırın, geldiğinde bıçağı takın ve yazışmalarla birlikte şikayetçi olun. Genişletmek için tıkla... Bıçağı taktıktan sonra nasıl şikayetçi olacak. Ciddi ciddi merak ettim.
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 8 17 Ekim 2022 #55 Axl Ros3 dedi: Bıçağı taktıktan sonra nasıl şikayetçi olacak. Ciddi ciddi merak ettim. Genişletmek için tıkla... şikayetçi olmasına gerek yok. Bıçağı taksın kurtulsun.
Axl Ros3 dedi: Bıçağı taktıktan sonra nasıl şikayetçi olacak. Ciddi ciddi merak ettim. Genişletmek için tıkla... şikayetçi olmasına gerek yok. Bıçağı taksın kurtulsun.
Axl Ros3 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Antalya/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #56 Sslonalkrp dedi: şikayetçi olmasına gerek yok. Bıçağı taksın kurtulsun. Genişletmek için tıkla... Sonra hayatı kaysın konu sahibinin.
Sslonalkrp dedi: şikayetçi olmasına gerek yok. Bıçağı taksın kurtulsun. Genişletmek için tıkla... Sonra hayatı kaysın konu sahibinin.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #57 Sslonalkrp dedi: Özür dilemek için arka bahçeye çağırın, geldiğinde bıçağı takın ve yazışmalarla birlikte şikayetçi olun. Genişletmek için tıkla... Bunu bıçak takmadanda yapabilir.
Sslonalkrp dedi: Özür dilemek için arka bahçeye çağırın, geldiğinde bıçağı takın ve yazışmalarla birlikte şikayetçi olun. Genişletmek için tıkla... Bunu bıçak takmadanda yapabilir.
Jonahx1 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #58 mrht1234 dedi: Bunu bıçak takmadanda yapabilir. Genişletmek için tıkla... Annesine babasına söylese azar falan yer ama bu da bir çözüm gerçi son dert edeceği şey azar yemek bile değil şu durumda.
mrht1234 dedi: Bunu bıçak takmadanda yapabilir. Genişletmek için tıkla... Annesine babasına söylese azar falan yer ama bu da bir çözüm gerçi son dert edeceği şey azar yemek bile değil şu durumda.
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 17 Ekim 2022 #59 O Suriyeliye nargile ısmarla konu kapansın. Nargile ve avrat, onların kırmızı çizgileri.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #60 Neden saçma sapan öneriler veriyorsunuz gitsin polise mahkemeye gitsin kapansın konu.