Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 29 Aralık 2022 #11 Fonksiyonlar dedi: Hocam onlara hırsızlıkcık denebilir benim asıl kastettiklerim teknolojik alet, yüksek miktarda para vs. Kaç güne salındı? Genişletmek için tıkla... Salındı mı bilmiyorum belki alt kata giren aynı hırsızdır
Fonksiyonlar dedi: Hocam onlara hırsızlıkcık denebilir benim asıl kastettiklerim teknolojik alet, yüksek miktarda para vs. Kaç güne salındı? Genişletmek için tıkla... Salındı mı bilmiyorum belki alt kata giren aynı hırsızdır
Fonksiyonlar Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Aralık 2022 #12 -Zeze dedi: Kartımı bankamatikte unutunca birisi hesabımdan 1000 TL çekti. Dava açtım ve uzlaşmaya gidildi. Uzlaşmaya varılamadı ve Şubat ayında ikinci davam var. O hapse girene kadar durmayacağım. Şubat ayında editlerim burayı. Genişletmek için tıkla... Adam uğraşmazsınız diye 1k çekmiş xd uğraşacağınızı bileydi 10k çekerdi. Ama yine de uğraşın zaten sizden başkalarını da soyar bu sürede.
-Zeze dedi: Kartımı bankamatikte unutunca birisi hesabımdan 1000 TL çekti. Dava açtım ve uzlaşmaya gidildi. Uzlaşmaya varılamadı ve Şubat ayında ikinci davam var. O hapse girene kadar durmayacağım. Şubat ayında editlerim burayı. Genişletmek için tıkla... Adam uğraşmazsınız diye 1k çekmiş xd uğraşacağınızı bileydi 10k çekerdi. Ama yine de uğraşın zaten sizden başkalarını da soyar bu sürede.