DeWitt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2019 #1 HIS marka nasıldır sizce? Mağazada yorumlara baktım, en iyisi, soğutması güzel vb. demişler. Siz ne dersiniz, alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2019
HIS marka nasıldır sizce? Mağazada yorumlara baktım, en iyisi, soğutması güzel vb. demişler. Siz ne dersiniz, alınır mı?
Ertugrrul Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2019 #2 Şahsen forumda Nitro modellerini çok övüyorlar.
DeWitt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2019 #3 Ertugrrul dedi: Şahsen forumda Nitro modellerini çok övüyorlar. Genişletmek için tıkla... İkilemde kaldım resmen.
Ertugrrul dedi: Şahsen forumda Nitro modellerini çok övüyorlar. Genişletmek için tıkla... İkilemde kaldım resmen.
Hezer Decapat Katılım 18 Kasım 2018 Mesajlar 131 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2019 #4 DeWitt dedi: HIS marka nasıldır sizce? Mağazada yorumlara baktım, en iyisi, soğutması güzel vb. demişler. Siz ne dersiniz, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı Bu kartı öneririm.
DeWitt dedi: HIS marka nasıldır sizce? Mağazada yorumlara baktım, en iyisi, soğutması güzel vb. demişler. Siz ne dersiniz, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı Bu kartı öneririm.