Yardıma ihtiyacım var, çok fazla anlatmak istediğim bir konu var. Lisedeyim ve yaklaşık 2 yıldır bir kıza çok büyük hisler besliyorum. Buna ergenlik, geçici aşk tarzı şeyler diyebilirsiniz belki de gerçekten öyledir ama ben bu olayı sürekli istemeden aklıma getiriyorum. Daha önce tanımadığım hiçbir insana bu kadar bağlandığımı, gerçekten seviyorum diyebildiğimi hatırlamıyorum ve bunu yapabildiğim tek kişi olacak muhtemelen. Çok da benimle arası da iyi sayılmaz aslında.
İlk bir yıl internet üzerinden konuşmuştum. Yüz yüze pek de bir şey yaptığımızı hatırlamıyorum, bunları yaparken de onu sadece düz, normal bir okul arkadaşı olarak görüyordum. Yeni seneye geçtiğimde ise onunla biraz daha yakınlaşmaya çalıştım ve öyle oldu. Artık neredeyse her gün konuşup onunla sohbet ediyordum ama bir süre sonra biraz bana uzak davranmaya başladı. Yine belirli bir süre sonra bunu ona sordum ve aslında benimle pek konuşmak istemediğini ve aslında bunu beni kırmamak için yapması gibi şeyler söyledi ben de o zaman tam da şu anki hisleri beslemediğim için bu pek de beni etkilememişti. O günden sonra onunla neredeyese hiç konuşmadım. Teneffüslerde, koridorda hep yanından geçiyordum arada bir selam veriyordum ama beni tanımıyormuş gibi davranıyordu. Bu olaylar olalı yaklaşık bir 4-5 ay oldu ve benim bu süre içinde içimde devasa bir boşluk oluştu ve hep onun gibi birini aradım.
Şu an da içimde çok büyük garip bir his var. Her gün yemek yerken, uyurken, ders çalışırken o aklıma geliyor. Ben de artık onu bir gün yanına gidip onu tanıdığım günden beri sevdiğimi söyleyip kurtulmak istiyorum. Bir çıkma teklifi gibi de değil veya bana cevap vermesine bile gerek yok sadece bunları ona söylemek istiyorum çünkü en azından bunu yaparsam üstümdeki yükün azalacağını düşünüyorum. Evet, zamanında bana sadece ayıp olmasın diye azıcık yüz veren birine nasıl bu kadar bağlandım ben de bilmiyorum. Sizce bunu yaparsam üstümdeki yük azalır mı? Ya da zaten uzun süredir konuşmuyorum bu olayı da zaman içinde unutur muyum acaba? Biraz fazla kişisel bir konu ve soru biliyorum ve buraya kadar okuduysan da çok teşekkür ediyorum içimi dökmek istedim sadece ne yapmam hakkında küçük bir öneri istiyorum bu kadar.
İyi sosyaller, iyi geceler.