Hisse al-sat için ideal uygulama önerisi

FreeE

Decapat
Daha fazla  
Hisse al-sat yapmak istiyorum. Komisyon açısından veya tecrübeli olduğunuz diğer açılardan hangi uygulamayı kullanmalıyım? Banka hesaplarından işlem yapacaktım fakat grafikler yok. Grafilere başka uygulamadan ya da internetten bakıp işlemi yine banka hesabından mı yapayım? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası yüksek hacimli işlemler yapmayacaksan güvenli liman bankalardır. Anlık olarak görme şansı sağlayan bankalarda var. Grafik için ise Tradingview gibi uygulamaları öneririm. Eğer yüksek hacimli işlem yapacağım diyorsan aracı kurumlara bakılabilir.

Hisse al-sat yapmak istiyorum. Komisyon açısından veya tecrübeli olduğunuz diğer açılardan hangi uygulamayı kullanmalıyım? Banka hesaplarından işlem yapacaktım fakat grafikler yok. Grafilere başka uygulamadan ya da internetten bakıp işlemi yine banka hesabından mı yapayım? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Midas'ı Play Store, ya da App Store üzerinden yükleyip kullanabilirsiniz ben şahsen oradan yapıyorum.

Ben banka hesabından yapmanı öneririm. Hisse alım satımda güvenilir limanlardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı