wontagadra Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 329 Çözümler 2 29 Aralık 2022 #1 Hisse almak kâr etmemizi sağlar mı yoksa en fazla paramızın değerini mi korumuş oluruz?
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 29 Aralık 2022 #2 Kâr oranına bağlı bu. Bir gecede 120 bin lira kâr ettiğim kağıt vardı. Sence bu kâr mı, değer koruma mı? Zarar olasılığını söylemiyorum bile.
Kâr oranına bağlı bu. Bir gecede 120 bin lira kâr ettiğim kağıt vardı. Sence bu kâr mı, değer koruma mı? Zarar olasılığını söylemiyorum bile.
volkSWAGen666 Centipat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 568 Çözümler 2 Yer Fugging, Üst Avusturya 29 Aralık 2022 #3 armas dedi: Kâr oranına bağlı bu. Bir gecede 120 bin lira kâr ettiğim kağıt vardı. Sence bu kâr mı, değer koruma mı? Zarar olasılığını söylemiyorum bile. Genişletmek için tıkla... Hangi kağıt o? Biz de alalım (!).
armas dedi: Kâr oranına bağlı bu. Bir gecede 120 bin lira kâr ettiğim kağıt vardı. Sence bu kâr mı, değer koruma mı? Zarar olasılığını söylemiyorum bile. Genişletmek için tıkla... Hangi kağıt o? Biz de alalım (!).
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #4 armas dedi: Kâr oranına bağlı bu. Bir gecede 120 bin lira kâr ettiğim kağıt vardı. Sence bu kâr mı, değer koruma mı? Zarar olasılığını söylemiyorum bile. Genişletmek için tıkla... Gece alış satışı devam eden hisse hangisi hocam
armas dedi: Kâr oranına bağlı bu. Bir gecede 120 bin lira kâr ettiğim kağıt vardı. Sence bu kâr mı, değer koruma mı? Zarar olasılığını söylemiyorum bile. Genişletmek için tıkla... Gece alış satışı devam eden hisse hangisi hocam
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 29 Aralık 2022 #5 Aldığın hisseye bağlı. Kâr da edebilirsin. Zarar da. Yani riskli iş. Paranın değerini korumak istiyorsan en mantıklısı dolar alıp faize yatırmak ya da altın almak.
Aldığın hisseye bağlı. Kâr da edebilirsin. Zarar da. Yani riskli iş. Paranın değerini korumak istiyorsan en mantıklısı dolar alıp faize yatırmak ya da altın almak.
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 29 Aralık 2022 #6 recept.karaduman dedi: Gece alış satışı devam eden hisse hangisi hocam Genişletmek için tıkla... Alış satış olmasa da planlar devam eder. Gündüz ilk vakitler, akşam son vakitler olanlar olur. Yani sadece işlem değil, işlemciyi de tanıman gerekir.
recept.karaduman dedi: Gece alış satışı devam eden hisse hangisi hocam Genişletmek için tıkla... Alış satış olmasa da planlar devam eder. Gündüz ilk vakitler, akşam son vakitler olanlar olur. Yani sadece işlem değil, işlemciyi de tanıman gerekir.