VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #11 VarexCivic dedi: Discord kullanıyorsan gel ben sana veriyim birkaç örnek. Osmanlı yatırım hesabı aç öncelikle. Discord: ! Furkan !#1112. Genişletmek için tıkla... Sasa ya bak daha bende var hisse var Discord gel.
VarexCivic dedi: Discord kullanıyorsan gel ben sana veriyim birkaç örnek. Osmanlı yatırım hesabı aç öncelikle. Discord: ! Furkan !#1112. Genişletmek için tıkla... Sasa ya bak daha bende var hisse var Discord gel.
gerıltofriviyaa Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop Ryzen 9 8945HS RTX 4070 Laptop GPU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2020 #12 iBatuJR dedi: Microsoft'un %0.0000001 ini alabilirsin Genişletmek için tıkla... Konu mizah kısmında değil diye biliyorum ama siz bilirsiniz tabi ki.
iBatuJR dedi: Microsoft'un %0.0000001 ini alabilirsin Genişletmek için tıkla... Konu mizah kısmında değil diye biliyorum ama siz bilirsiniz tabi ki.
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #13 Microsoft'un hissesini biraz zor alır Türkiye'den yurt dışındaki hisseler almak için yasa dışı yollara başvurmak gerekir dolandırılırsın.
Microsoft'un hissesini biraz zor alır Türkiye'den yurt dışındaki hisseler almak için yasa dışı yollara başvurmak gerekir dolandırılırsın.
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #14 gerıltofriviyaa dedi: Konu mizah kısmında değil diye biliyorum ama siz bilirsiniz tabi ki. Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam kusra bakmayın sitede kirlilik yarattıysam.
gerıltofriviyaa dedi: Konu mizah kısmında değil diye biliyorum ama siz bilirsiniz tabi ki. Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam kusra bakmayın sitede kirlilik yarattıysam.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.176 Makaleler 3 Çözümler 61 31 Aralık 2020 #15 FarukS dedi: Banka aracılığı ile alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam hareketli profil fotoğrafı nasıl yaptınız?
FarukS dedi: Banka aracılığı ile alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam hareketli profil fotoğrafı nasıl yaptınız?
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #16 SiyahPassat dedi: Hocam hareketli profil fotoğrafı nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... O özellik kalkmış sanırım zamanında.
SiyahPassat dedi: Hocam hareketli profil fotoğrafı nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... O özellik kalkmış sanırım zamanında.
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #17 FarukS dedi: Banka aracılığı ile alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok fazla komisyon alıyorlar.
FarukS dedi: Banka aracılığı ile alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok fazla komisyon alıyorlar.
MaritzaTr Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 105 31 Aralık 2020 #18 384311 dedi: Hisse alma. Hazine bonosu alsan daha iyi net kar ile zarar etmeden kazanırsın. Genişletmek için tıkla... Peki kardeşim. Nerden almalıyım sence?
384311 dedi: Hisse alma. Hazine bonosu alsan daha iyi net kar ile zarar etmeden kazanırsın. Genişletmek için tıkla... Peki kardeşim. Nerden almalıyım sence?
GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #19 Kullandığın banka aracılığı ile yatırım hesabı açıp alabilirsin.
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 31 Aralık 2020 #20 VarexCivic dedi: Türkiye'den yurt dışındaki hisseler almak için yasa dışı yollara başvurmak gerekir dolandırılırsın. Genişletmek için tıkla... Yasa dışı yollar ne alaka hocam? Yasal şekilde gayet alınıyor.
VarexCivic dedi: Türkiye'den yurt dışındaki hisseler almak için yasa dışı yollara başvurmak gerekir dolandırılırsın. Genişletmek için tıkla... Yasa dışı yollar ne alaka hocam? Yasal şekilde gayet alınıyor.