VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #21 SolveTax dedi: Yasa dışı yollar ne alaka hocam? Yasal şekilde gayet alınıyor. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı hisseleri hepsi değil ama bazıları. MaritzaTr dedi: Peki kardeşim. Nerden almalıyım sence? Genişletmek için tıkla... Osmanlı yatırım.
SolveTax dedi: Yasa dışı yollar ne alaka hocam? Yasal şekilde gayet alınıyor. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı hisseleri hepsi değil ama bazıları. MaritzaTr dedi: Peki kardeşim. Nerden almalıyım sence? Genişletmek için tıkla... Osmanlı yatırım.
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 31 Aralık 2020 #22 iBatuJR dedi: Bana mı salladınız? Ona göre cidden düzelteyim kendimi. Genişletmek için tıkla... Ben dalgasına demiştim 1 tane troll cevaptan bir şey olmaz diye. Ciddiye almayın beni ben ciddi biri değilimdir.
iBatuJR dedi: Bana mı salladınız? Ona göre cidden düzelteyim kendimi. Genişletmek için tıkla... Ben dalgasına demiştim 1 tane troll cevaptan bir şey olmaz diye. Ciddiye almayın beni ben ciddi biri değilimdir.
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #23 Kratosmanos dedi: Ben dalgasına demiştim 1 tane troll cevaptan bir şey olmaz diye. Ciddiye almayın beni ben ciddi biri değilimdir. Genişletmek için tıkla... Bende böyle düşünüyorum ve bende çok ciddi değilimdir. Ama nedense @skyyy benden nefret ediyor sanırım.
Kratosmanos dedi: Ben dalgasına demiştim 1 tane troll cevaptan bir şey olmaz diye. Ciddiye almayın beni ben ciddi biri değilimdir. Genişletmek için tıkla... Bende böyle düşünüyorum ve bende çok ciddi değilimdir. Ama nedense @skyyy benden nefret ediyor sanırım.
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #24 VarexCivic dedi: Çok fazla komisyon alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Dolandırılmaktan iyidir değil mi?
VarexCivic dedi: Çok fazla komisyon alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Dolandırılmaktan iyidir değil mi?
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #25 FarukS dedi: Dolandırılmaktan iyidir değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben yıllardır osmanlı yatırımdan alıyorum daha dolandırılmadım.
FarukS dedi: Dolandırılmaktan iyidir değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben yıllardır osmanlı yatırımdan alıyorum daha dolandırılmadım.
fouur Megapat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #26 Halka açık şirketlerin hangi bankalar ile çalıştığını görmek mümkün mü? Şirkete ait detatlı tüm bilgileri hangi siteden takip edebilirim?
Halka açık şirketlerin hangi bankalar ile çalıştığını görmek mümkün mü? Şirkete ait detatlı tüm bilgileri hangi siteden takip edebilirim?
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #27 fouur dedi: Halka açık şirketlerin hangi bankalar ile çalıştığını görmek mümkün mü? Şirkete ait detatlı tüm bilgileri hangi siteden takip edebilirim? Genişletmek için tıkla... Matrix adlı bir plartform var ama ücretli.
fouur dedi: Halka açık şirketlerin hangi bankalar ile çalıştığını görmek mümkün mü? Şirkete ait detatlı tüm bilgileri hangi siteden takip edebilirim? Genişletmek için tıkla... Matrix adlı bir plartform var ama ücretli.
rimpalace Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #28 bankalardan al dostum yalnız sana tavsiyem 1 yıl otur analiz öğren ilk temel analiz öğren (fastweb önerim) sonra teknik analizle harmanla analizini sonra girersin piyasaya param var hisse alayım deme biz bu paraları bilmeyen insanlardan kazanıyoruz
bankalardan al dostum yalnız sana tavsiyem 1 yıl otur analiz öğren ilk temel analiz öğren (fastweb önerim) sonra teknik analizle harmanla analizini sonra girersin piyasaya param var hisse alayım deme biz bu paraları bilmeyen insanlardan kazanıyoruz
Efsane4444 Centipat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #29 Hisse senedi ve türleri hakkında bilgi sahibi olmadan bu piyasaya girmek pek mantıklı sayılmaz Hisse Senedi Nedir? 8 Farklı Hisse Senedi Türü - Dijital Performans bu konuyu okumanızı tavsiye ederim
Hisse senedi ve türleri hakkında bilgi sahibi olmadan bu piyasaya girmek pek mantıklı sayılmaz Hisse Senedi Nedir? 8 Farklı Hisse Senedi Türü - Dijital Performans bu konuyu okumanızı tavsiye ederim