Hisse senedini nereden alıyorsunuz?

İbrahim Urhan

Hectopat
Daha fazla  
Midas uygulaması üzerinden almaya başladım. Banka uygulamaları üzerinden komisyonu yüksek olduğunu düşünerek, böyle bir hamle yaptım. Siz hangi uygulamayı veya siteyi kullanıyorsunuz?

Banka (en uygunu garanti olur). Çok al sat yapmıyorsan komisyonun pek bir önemi yok. Midas gibi yerlerde halka arzlara giremezsin pek

Devamlı al sat yapıyorsanız midas olabilir.
Banka olarak pek fark etmiyor. Hangisi kolay geliyorsa onu kullanabilirsiniz.

Bankamın online işlemler sitesi üzerinden hallediyorum ben

Banka (en uygunu garanti olur). Çok al sat yapmıyorsan komisyonun pek bir önemi yok. Midas gibi yerlerde halka arzlara giremezsin pek

Halk'a arzlara giremezsin derken? Kusura bakmayın dediğinizi tam anlayamadım. Midas konusunda, komisyon daha az olduğunu biliyorum ve çiftlik bank gibi dolandırılma durumu olur mu diye düşünüyorum.

Devamlı al sat yapıyorsanız midas olabilir.
Banka olarak pek fark etmiyor. Hangisi kolay geliyorsa onu kullanabilirsiniz.

Bankamın Online işlemler sitesi üzerinden hallediyorum ben

Midas konusunda, komisyon daha az olduğunu biliyorum ve çiftlik bank gibi dolandırılma durumu olur mu diye düşünüyorum. 6 ay içerisinde yükselişe geçeceğini düşündüğünüz hisse var mı? Veya yatırımlarınızı nereden yapmayı düşünüyorsunuz.

Halk'a arzlara giremezsin derken? Kusura bakmayın dediğinizi tam anlayamadım. Midas konusunda, komisyon daha az olduğunu biliyorum ve çiftlik bank gibi dolandırılma durumu olur mu diye düşünüyorum.
Bayağı giremezsin işte. Türkiye'deki çoğu firma kendini halka arz edeceği zaman genelde Türk bankaları ile anlaşır midas gibi yerlerden bunu yapamazsın kolay kolay. Ben mesela Açılış Zamanı 42-43 lira olan SDTTR'yi halka arz zamanı toplamıştım şimdi 140'ların üzerinde YTD. 30 kuruş fazla komisyon kesse ne olacak? Ben zaten büyük oynarım 3le 5le işim olmaz.

Midas uygulaması üzerinden almaya başladım. Banka uygulamaları üzerinden komisyonu yüksek olduğunu düşünerek, böyle bir hamle yaptım. Siz hangi uygulamayı veya siteyi kullanıyorsunuz?
İş bankası kullandım bugüne kadar başka bankada kullanmıyorum. İş bankası bu konuda güzel. Tavsiye ederim.

**Ek bilgi: Bankaların ve aracı kuruluşların masraf ve komisyonları müşteriye özeldir. GÜnlük işlem miktarınız, kredi notrunuz, o banka ile yaptığınız diğer işler bu komisyon ve masrafları dramatik şekilde etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…