S seyit58 Picopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 Hisseli arsamızın tam konumu ve ölçülerininden emin olmak için ölçüm yaptıracağız ama hisseli olduğu için olmuyormuş herhalde. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025
Hisseli arsamızın tam konumu ve ölçülerininden emin olmak için ölçüm yaptıracağız ama hisseli olduğu için olmuyormuş herhalde. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
U umitslmzgl44 Zeptopat Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #2 Ayni sorun bende de var umarım cevap veren olur
S seyit58 Picopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #3 umitslmzgl44 dedi: Ayni sorun bende de var umarım cevap veren olur. Genişletmek için tıkla... Ben arayıp sordum bu ölçüm yapan yetkili firmayı hisseli arsaya ölçüm yapamıyoruz dedi. Sende ara bir sor istersen.
umitslmzgl44 dedi: Ayni sorun bende de var umarım cevap veren olur. Genişletmek için tıkla... Ben arayıp sordum bu ölçüm yapan yetkili firmayı hisseli arsaya ölçüm yapamıyoruz dedi. Sende ara bir sor istersen.