E Eneroader Centipat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 18 16 Eylül 2021 #1 C de yeniyim. Histogram oluşturmaya çalıştım fakat anlamadığım bir hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ekran görüntüsü olarak kodu, verdiği hatayı ve kodun dosyasını ekledim. Dosya Ekleri Histogram.txt 397 bayt · Görüntüleme: 70
C de yeniyim. Histogram oluşturmaya çalıştım fakat anlamadığım bir hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ekran görüntüsü olarak kodu, verdiği hatayı ve kodun dosyasını ekledim.
Çözüm ctrlshift 16 Eylül 2021 Histogram fonksiyonunu yazarken parametre olarak size'ı iki defa tanımlıyorsun.
ctrlshift Kilopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Eylül 2021 #2 Histogram fonksiyonunu yazarken parametre olarak size'ı iki defa tanımlıyorsun. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS E Eneroader Centipat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 18 17 Eylül 2021 #3 ctrlshift dedi: Histogram fonksiyonunu yazarken parametre olarak size'ı iki defa tanımlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ctrlshift dedi: Histogram fonksiyonunu yazarken parametre olarak size'ı iki defa tanımlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.