HITACHI Harddiskler nasıldır ?

Merhabalar HDD ihtiyacımdan uzun zamandır uygun fiyatlı HDD arayışı içerisindeyim. N11'de aşağıdaki harddiski buldum.

Önerir misiniz? Araştırmalarıma göre iyi bir marka olduğu söyleniyor. Linkteki ürün alınır mı sizce ?

Ayrıca Amazon.com.tr'de şu ürünleri buldum. N11 topuna girmeyip Amazon'dan WD mi alsam sizce?

Kullanım amacım sadece oyun. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Hiçbiri üzmez sizi. Hangisi ucuzsa onu alın. Hitachi dediğimiz marka Toshiba'nın üst markasıdır, çok da kalitelidir. WD zaten harddisklerin kitabını yazmış durumda.

Hiçbiri üzmez sizi. Hangisi ucuzsa onu alın. Hitachi dediğimiz marka Toshiba'nın üst markasıdır, çok da kalitelidir. WD zaten harddisklerin kitabını yazmış durumda.
Hocam Amazondaki linklerden biri veri depolama diğeri video kayıt bölümünde. Bu işin birde güvenlik cihazlarına takılanları var. Yanlışlıkla onlardan almayayım diyorum. Amacım oyun çünkü.

Hitaci'ler iyidir. Eski olsa da bu avantajdır. Eski HDD'ler günümüz HDD'lerine göre daha uzun ömürlü oluyorlar. 6 senelik Samsung laptopum var. Üzerinde Hitachi HDD var şimdiye kadar hiç üzmedi. En ufak bir sorunda yaşamadım.

Birde satıcı yorumlarından tırstım biraz. Herkes iade için yazmış soru-cevap kısmına yorumlarda memnunlar ancak kararsız kaldım. Acaba Amazon'dan WD mi alsam diye düşünüyorum aynı zamanda. Ne dersiniz ?

Hocam Amazondaki linklerden biri veri depolama diğeri video kayıt bölümünde. Bu işin birde güvenlik cihazlarına takılanları var. Yanlışlıkla onlardan almayayım diyorum. Amacım oyun çünkü.
WD'nin Blue 1TB 7200Rpm modelini alacaksanız, ''WD10EZEX'' kodlu olanı alın.

Eğer içinize sinmediyse yapacak birşey yok bu durumda. Fakat WD ve Hitachi hangisi olursa olsun ikiside sizi üzmez. İçinize hangisi sindiyse onu alabilirsiniz.

Benim notebook da hitachi marka hdd var 6 senedir birsey olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…