Hitachi-hikaki 7200RPM HDD alınır mı?

pctoplayanadam

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler.

Sistemime 500GB'lık bir HDD eklemek istiyorum. Halihazırda sistemin kurulu olduğu Crucial marka 120GB SSD ve biraz eski bir 500GB'lık WD Blue 5400RPM 2.5 inç HDD mevcut. 7200RPM'lik ve yine 2.5 inç olacak bir HDD almak istedim, aklımda da WD'nin Black serisinden bir HDD vardı, ancak araştırırken şu aşağıdaki HDD'yi buldum:

Hitachi-Hikoki 7ZK500 HTS725050A7E630 2.5" 500 GB 7200 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri

WD Black ile arada 30TL bir fark var, önemli değil o kadar, ama daha önce Hitachi kullanmadığım için acaba denesem mi diye düşündüm. Kullanan varsa düşüncelerini merak ediyorum.

(Not: Onun yerine SSD al, daha iyi diye yazmayın lütfen. SSD'nin daha iyi olduğunu zaten biliyorum, gösterdiğim HDD'nn iyi olup olmadığını merak ediyorum)

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa duyuyorum WD ya da Seagate alın daha iyi bence.
Mantığınız çok kötü, ilk defa duyuyor olabilirsiniz ama bu markayı ya da ürünü kötü yapmaz.

Elektrikli el aletleri alanında lider bir üretici olan Hitachi Koki Co., Ltd, şirket ünvanını, 1 Ekim 2018’den itibaren Koki Holdings Co., Ltd. olarak değiştirmiş ve HITACHI ve/veya Hitachi Koki olarak bilinen tüm elektrikli el aletleri hattını 1 Ekim 2018’den itibaren geçerli olmak üzere HiKOKI (“hay-ko-ki” olarak telaffuz edilir) adı altında yeniden markalaştırmıştır.
Yapılan bu marka değişikliği, şirketin küresel bazda 130’dan fazla ülkedeki mevcut işlerini büyüterek, sürdürülebilir büyümeyi hedefleyen, iddialı uluslararası büyüme stratejisiyle uyumludur.

HiKOKI markası, şirketin üç ana temel gücünü içinde barındırır.

- Üstün performanslı ürünleri ortaya çıkaran yenilikçi teknolojileri,
- 70 yıllık tarihi ve deneyimi ile desteklenen ürün ve servis güvenilirliği
- KKR ile kurulan ortaklığın temsil ettiği yeni iş büyümesine yönelik potansiyel

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı