A alexes Femtopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 NVIDIA'da ayarlarından nasıl hitboxumu artırabilirim?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #2 Hayatımda ilk defa hitboxını arttırmak isteyen birisini görüyorum. Acaba başka bir kavram ile karıştırmış olabilir misin? Artı 0 Eksi
Hayatımda ilk defa hitboxını arttırmak isteyen birisini görüyorum. Acaba başka bir kavram ile karıştırmış olabilir misin?
KS KS A alexes Femtopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Hayatımda ilk defa hitboxını arttırmak isteyen birisini görüyorum. Acaba başka bir kavram ile karıştırmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Oynadığım oyun için hitboxumu artırmam gerekiyor benim için daha avantajlı. Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: Hayatımda ilk defa hitboxını arttırmak isteyen birisini görüyorum. Acaba başka bir kavram ile karıştırmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Oynadığım oyun için hitboxumu artırmam gerekiyor benim için daha avantajlı.
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.597 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #4 Hangi oyun olduğunu söylesen daha iyi olmaz mı? Artı 0 Eksi
KS KS A alexes Femtopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #5 ...... Son düzenleme: 4 Haziran 2024 Artı 0 Eksi