Cevaplayamayacağını anlayınca konu değiştirme, çıkış yolu bulamadığında tekrar yolun başına dönme.
Ben internetten duyduklarımla konuşmuyorum, bunların kitabını okudum, araştırdım. Fakat siz gerçekten öyle bir saçmalıyorsunuz ki değil internetten duyma; bunları kafanızdan uydurmanız için şizofren olmanız lazım. Gerçekten şu yazdıklarınızı okurken gülmeyi geçtim acıyorum.
Adolf Hitler, kavgam kitabının neredeyse 20'den fazla sayfasında, yahudilerin almanlara karşı zulmünü açıklar. Hadi zulüm demeyelim de, aptal yerine koymak diyelim. Yahudilerin ülkeyi kullandığını, savaşta karşı cephede yer aldıklarını, her gece Berlin sokaklarında bir alman esnafının, Viyana'da ise pazarı ele geçiren yahudilerin nasıl taraf tuttuklarını anlatır.
Yahudi bilim adamlarının konuyla bağlantısı ne onu anlamadım. Yani alman halkına bir şeyler sunmuş yahudiler zaten görmezden gelindi. Hatta kendini nazilere adamış kişiler bile var.
Hiçbir yazdığım mesaja kendi görüşümü eklemedim. Sadece tarihten örnekler verdim. Siz ise kafanızdan olaylar uydurup yahudiler öyleydi böyleydi diyorsun. Türkler öyleydi böyleydi diyorsun? Ne alaka kardeşim? Ve şunu söyleyeyim, Almanya'da savaş bittikten sonra eksikliği en çok hissedilen şey eski yönetimin disiplin ve milliyetçiliği oldu. Yahudiler çok bir şey ifade etmiyor Almanya için.
Ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da okumuyorsunuz fakat hangi soruya yanıt verdim ben?
Bu soruya cevap verdim değil mi? Peki size 1930 dünya ekonomik krizi sorulursa, M.Ö. Paranın icadından mı başlarsınız açıklamaya?
bence evet siz öyle yaparsınız.