Hitman 1 ile 2 bağlantılı mıdır?

Soirsko

Kilopat
Steam yaz indirimleri bitmeden birkaç tane daha oyun alacağım, bunların içinde Hitman 2 var. Ama ben şunu merak ediyorum, Hitman 1 ile Hitman 2 bağlantılı mı? Ona göre alacağım.

Hitman'de pek adam akıllı bir hikaye yok. 1 olarak neyi bahsettiğiniz de meçhul. Eski denebilecek Hitman 2: Silent Assassin adlı bir oyun var. Ondan sonra çıkan Hitman: Absolution var. Ondan sonra çıkan Hitman 2 var. Ardışık olduklarını söyleyemem ama benim oynadığım 3 oyunu var. Bu 3 oyun arasında belki de tek hikaye özelliği ajan 47. Hatta son oyun kendi içerisinde bile çok düzgün bir hikayeye sahip değil bence. Hangisine 2, hangisine 1 dediğinizi belirtin.

2016 ve 2018 yıllarında çıkandan bahsediyorsan evet hikaye 1. oyunun devamı zaten tek oyun olarak yükleniyor. Steam üzerinde Hitman 2 Gold 57 tl'ye satılıyor içinde 1. oyun da var. Yani Hitman 2 üzerinden 1. oyunu da oynuyorsun ayrıca expansion pass yani oyuna eklenecek olan Sniper maplari gibi içeriklere de sahip oluyorsun. Fiyatı kesinlikle çok uygun almanı tavsiye ederim.

en son çıkan hitman 1 ve 2 yeni grafikleri olan
fiyat sınırım 55.89
Teşekkür ederim batman collection,Metro redux bundle ve sniper elite 4 aldım Hitman yerine
Birdahaki sefere onu da alırım bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Şimdi burada spoiler vermeyeyim ama şöyle söyleyeyim: Hitman 2016'nın sonunda hikayenin bir şeye bağlanması gerekiyor gibiydi. Eğer Hitman 2 devam oyunu değilse, ilk oyunun hikayesi havada kalır. Dolayısıyla imkanın varsa ikisini alman hikayenin bütünlüğü açısından daha faydalı olur. Fiyat hala geçerliyse @egenalbandit 'nın dediği paket uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…