Çözüldü Hitman 1 ve Hitman 2 artık Steam'de yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oxi1

Centipat
Daha fazla  
Konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi? Twitter'da da açıklama yapmamış firma.

Zaten her yeni oyunda eski oyunlar için erişim paketi falan satıyorlardı. Bir de Hitman ve Tomb Raider başka bir firmaya satılmıştı galiba.

Ben Hitman 1 ve 2 yi steamda almıştım zaten ilerki zamanlarda Hitman 3'ü alırsam normal oyun ücreti mi ödeyeceğim yoksa Hitman 1 ve 2 bende olduğu için fiyatı düşer mi?

Hitman World Of Assassination ı alınca Hitman 3 oyunu içerisinde Hitman 1 GOTY Edition ve Hitman 2 Standart oynanabilir oluyor. Bu 1. ve 2. oyun DLC olarak eklenmiş.

2. oyunu tüm DLC'ler ve GOTY ile alınca da 1. oyun ve DLC'leri gelmiş oluyordu. Öyle alınca oyun 150 GB oldu, indirmeye üşeniyorum. SSD'de kapladığı alanın fiyat oranı oyunun fiyatının birkaç katı oluyor.

Ben Hitman 1 ve 2 yi steamda almıştım zaten ilerki zamanlarda Hitman 3'ü alırsam normal oyun ücreti mi ödeyeceğim yoksa Hitman 1 ve 2 bende olduğu için fiyatı düşer mi?
Bende de var ama ek bir indirim yapmamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…