Çözüldü HİTMAN 2 0xc0000020 Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Hitman 2 oyununda bu hata ile karşılaşıyorum. VCRUNTIME140.DLL isimli bir dosya ile alakalı galiba.
Process Monitor:
Teşekkür ederim.

Çözüm
Önceki raporda da bu dosyayı okumaya çalışıp bir türlü okuyamıyor gibiydi zaten.

D:\Steam\steamapps\common\HITMAN2\Retail\vcruntime140.dll

Bu konumdaki dosyayı masaüstüne taşıyın. Orada kalmasın yani. Sonra dosya bütünlüğünü doğrulayın.
Raporda göze çarpan bir şey yok. Bu hata kodu DLL'ler ile ilgili olmayabilir.

Afterburner'ı kaldırın. Sonra ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp sitesinden güncelleyin.

Bunlar dışında bir fikrim daha var ama ondan pek emin değilim. Bunlar işe yaramazsa bakarız.

Afterburner' ı sildim, Rivaturner ile beraber. Ekran kart sürücüsü sildim ve yenisini kurdum lakin aynı hata devam ediyor. Yeni Process Monitor raporunu launcher.exe ile beraber aldım.
Hata ve Process Monitor:
Ekran Alıntısı.JPG

Önceki raporda da bu dosyayı okumaya çalışıp bir türlü okuyamıyor gibiydi zaten.

D:\Steam\steamapps\common\HITMAN2\Retail\vcruntime140.dll

Bu konumdaki dosyayı masaüstüne taşıyın. Orada kalmasın yani. Sonra dosya bütünlüğünü doğrulayın.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı