HITMAN 2 Arka Planda Çalışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lejon

Kilopat
Daha fazla  
Geçenlerde Hitman 2 indirmiştim. Sonra sıkıldım biraz Absolution'da aldığım keyfi almayınca sildim. Bilgisayarda oyuna dair hiçbir dosya bırakmamış olmama rağmen görev yöneticisini açıp izlediğimde 15 saniye içerisinde 3-4 defa Hıtman2 ve Hıtman2 Launcher açılıyor 3-4 saniye geri kapanıyor. Ve asıl sorun her açıldığında oyun oynuyorsam bir şey yapıyorsam bilgisayarımda anlık takılmalar yaşıyorum. Bilmediğim bir yerde kalmışsa nerededir? Kalmamışsa nasıl çözerim bu sorunumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyuna teknik destek vermiyoruz. Söylediklerinizden oyunun crack dosyasında malware olabileceği, bu sebepten açık gözüküyor olduğu anlaşılıyor.
Eğer korsan değilse Uninstall Tool vb. bir yazılım ile kalıntıları tam anlamıyla temizleyebilirsiniz.

Hayır oyun gerçekten korsan değil. Ama kurulumu yaparsan gereksizce bir sorun yaşadım umursamadım. Oyunu açtığımda ilk tıklamamda açılmamıştı. Biraz sorun yaşadım belki benden kaynaklı. Ama oyun korsan olsaydı burada gelip de "korsan oyunum şöyle şöyle oldu yardım edin" demezdim. Emin ol. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı