Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 1 Temmuz 2021 #11 merteknn dedi: Pardon Genişletmek için tıkla... Bir anlık gazla birşey yapmış olabilirim . Misliyle parasını geri ödedim zaten son mesaja bakarsanız.
merteknn dedi: Pardon Genişletmek için tıkla... Bir anlık gazla birşey yapmış olabilirim . Misliyle parasını geri ödedim zaten son mesaja bakarsanız.
merteknn Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.368 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 | Ryzen 7 5800H | RTX 3050 85 Watt | 16 GB 3200 Mhz RAM | WD SN530,SN570 1.5 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2021 #12 Coda dedi: Bir anlık gazla birşey yapmış olabilirim . Misliyle parasını geri ödedim zaten son mesaja bakarsanız. Genişletmek için tıkla... Bence yapmanız bile yanlış ama neyse. HITMAN 2 de her şehirde birdeb fazla görev var 7-9 tane. Main story'den giderseniz 8-9 saat sürüyor herhalde.
Coda dedi: Bir anlık gazla birşey yapmış olabilirim . Misliyle parasını geri ödedim zaten son mesaja bakarsanız. Genişletmek için tıkla... Bence yapmanız bile yanlış ama neyse. HITMAN 2 de her şehirde birdeb fazla görev var 7-9 tane. Main story'den giderseniz 8-9 saat sürüyor herhalde.
B bravo 6 Centipat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #13 MehmetSLH dedi: Selamlar, Hitman serisinin hiçbir oyununu oynamadım. Hikayede geri kalır mıyım veyahut bir hikaye var mı 50 TL'ye değer mi? Hitman 1'i maalesef Epic Games'den alamamıştım ama galiba Gold da 1. oyun var. Genişletmek için tıkla... hayır kalmazsın hatta 1 ve 2 tamamen aynı sadece hedefler ve arayüz farklı
MehmetSLH dedi: Selamlar, Hitman serisinin hiçbir oyununu oynamadım. Hikayede geri kalır mıyım veyahut bir hikaye var mı 50 TL'ye değer mi? Hitman 1'i maalesef Epic Games'den alamamıştım ama galiba Gold da 1. oyun var. Genişletmek için tıkla... hayır kalmazsın hatta 1 ve 2 tamamen aynı sadece hedefler ve arayüz farklı