Hitman 2 neyin devamı?

Halit57

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Hitman Absolution oynadım en son. Şuan Hitman 2 Absolution'un devamı mı oluyor? Yoksa daha önce önce oynamam gereken oyun varmı? Sıralaması ne şekilde? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, Hitman Absolution oynadım en son. Şuan Hitman 2 Absolution'un devamı mı oluyor? Yoksa daha önce önce oynamam gereken oyun var mı? Sıralaması ne şekilde? Teşekkürler.
Hitman Absolution'un hikayesi devam etmedi. 2016 yılında çıkan oyunda yeni bir HITMAN ile yeni bir hikayeye geçildi.

Peki 2016'da çıkan oyunun devamı mı 2 olan?

Merhaba arkadaşlar, Hitman Absolution oynadım en son. Şuan Hitman 2 Absolution'un devamı mı oluyor? Yoksa daha önce önce oynamam gereken oyun varmı? Sıralaması ne şekilde? Teşekkürler.
Eski oyunlar şu sırayla çıktı

Codename 47
Silent Assassin
Contracts
Blood Money
Absolution

5.oyunda sanki hikaye tamamen bitmiş gibiydi. Ajan 47 ununu elemiş eleği asmış gibiydi.

Bu noktadan sonra HITMAN, HITMAN 2 çıktı. HITMAN 3 seneye çıkacak gibi duruyor. Dün HITMAN'ı oynamaya başladım. Hikayeyi sil baştan yazmaya başladılar sanırım. 1999 yılında ICA teşkilatı ile ilk temasını anlatmaya başladılar. Yani Absolution ile onun sonrasının alakası yok gibi. Bu sebeple büyük ihtimal HITMAN 2, HITMAN'in devamıdır. Önce HITMAN oynayın bence.

Peki önerebiliceğiniz Türkçe yama var mı?

Peki önerebiliceğiniz Türkçe yama var mı?
Yok maalesef. Ben pek Türkçe yama arayışında olan birisi değilim. Genelde zorlanmadan anlıyorum mevzuyu. Ancak Absolution oyununun resmi olarak Türkçe metin çevirisi olması hoşuma gitti. O sebeple HITMAN'de de olur mu diye umdum ama hayal kırıklığı yaşadım. Sonraki oyunlarda da olmayacak gibi. Harici bir düzgün yama var mı bilmiyorum. Çünkü hiç araştırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…