Hitman 2 "Silver to Gold" ve "Gold" farkı nedir?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Videographer
Hazır tüm oyunlar indirime girmişken Hitman 2 almak istedim ancak "Silver to Gold" upgrade diye bir DLC var ve "Gold" diye bir DLC var. Hangisi alırsam ne oluyor anlamadım.

Hazır tüm oyunlar indirime girmişken Hitman 2 almak istedim ancak "Silver to Gold" upgrade diye bir DLC var ve "Gold" diye bir DLC var. Hangisi alırsam ne oluyor anlamadım.
Hocam galiba silver to gold , silver üyelerin tüm içerikleri direkt açmasını sağlıyor. Bir ara yabancı youtube kanalın da duymuştum emin değilim yanlış hatırlıyor olabilirim.

Paketin sayfasına gidip aşağıdan açıklamasına bakabilirsiniz ben de steam çalışmıyor maalesef.

Silver paketine sahip olmalısınız onun için.

"This item is intended for owners of the HITMAN 2 Silver Edition ONLY. If you own the Standard Edition, you should purchase the Expansion Pass instead. Expansion Pack 1 and 2 are not available for individual purchase."

Gold içinde 1. oyuna ait tüm görevler var. Eğer ilk oyunu oynadıysanız gerek yok buna.

Hitman 1 oynamadım ama Gold alır isem her iki oyun da "tüm DLC"ler ile geliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…