fyselfumut Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 83 3 Ekim 2020 #1 Hitman 2'nin Türkçe yaması mevcut mu? Bir ara anonymous çeviri yapmıştı ama şu an sitelerinde gözükmüyor. Bilgisi olan var mı?
Hitman 2'nin Türkçe yaması mevcut mu? Bir ara anonymous çeviri yapmıştı ama şu an sitelerinde gözükmüyor. Bilgisi olan var mı?
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 3 Ekim 2020 #2 Evet var hocam. Anonymous çeviri yaptı galiba Türkçe yamanın fiyatı 10 TL idi. Hitman 2018 %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri www.anonymousceviri.com
Evet var hocam. Anonymous çeviri yaptı galiba Türkçe yamanın fiyatı 10 TL idi. Hitman 2018 %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri www.anonymousceviri.com
fyselfumut Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 83 3 Ekim 2020 #3 Mustafafnt dedi: Evet var hocam. Anonymous çeviri yaptı galiba Türkçe yamanın fiyatı 10 TL idi. Hitman 2018 %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri www.anonymousceviri.com Genişletmek için tıkla... Sitenin uygulaması sıkıntılı üye oldum giriş yaparken hesap yok diyor.
Mustafafnt dedi: Evet var hocam. Anonymous çeviri yaptı galiba Türkçe yamanın fiyatı 10 TL idi. Hitman 2018 %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri www.anonymousceviri.com Genişletmek için tıkla... Sitenin uygulaması sıkıntılı üye oldum giriş yaparken hesap yok diyor.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 3 Ekim 2020 #4 fyselfumut dedi: Sitenin uygulaması sıkıntılı üye oldum giriş yaparken hesap yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam başka Hitman 2 için Türkçe yama yok diye biliyorum. Anonymous çeviri sitesinden satın almıştım ben. Discord adresleri var hocam oraya yazın yardım ederler bana da aynısı olmuştu Discord adreslerine gidip yazmıştım yardım etmişlerdi. İLETİŞİM | Anonymous Çeviri Anonymous Çeviri'yi bulabileceğiniz sosyal medya mecraları! www.anonymousceviri.com
fyselfumut dedi: Sitenin uygulaması sıkıntılı üye oldum giriş yaparken hesap yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam başka Hitman 2 için Türkçe yama yok diye biliyorum. Anonymous çeviri sitesinden satın almıştım ben. Discord adresleri var hocam oraya yazın yardım ederler bana da aynısı olmuştu Discord adreslerine gidip yazmıştım yardım etmişlerdi. İLETİŞİM | Anonymous Çeviri Anonymous Çeviri'yi bulabileceğiniz sosyal medya mecraları! www.anonymousceviri.com