M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 10 Aralık 2019 #11 Kesinlikle virüs var, indirmeyin.
T Tarslan35 Kilopat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 220 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 5 Haziran 2020 #12 Konuyu hortlattım ama dosya rar dosyası olduğu için ve benim bilgisayarımda rar yüklü olmadığı için çalışmadı yine de sorun olur mu? Dosya Ekleri ss21321.png 4,6 KB · Görüntüleme: 68
Konuyu hortlattım ama dosya rar dosyası olduğu için ve benim bilgisayarımda rar yüklü olmadığı için çalışmadı yine de sorun olur mu?
M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 6 Haziran 2020 #13 Tarslan35 dedi: Konuyu hortlattım ama dosya rar dosyası olduğu için ve benim bilgisayarımda rar yüklü olmadığı için çalışmadı yine de sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, yinede antivirüs programın varsa bilgisayarı bir taratmanda fayda var.
Tarslan35 dedi: Konuyu hortlattım ama dosya rar dosyası olduğu için ve benim bilgisayarımda rar yüklü olmadığı için çalışmadı yine de sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, yinede antivirüs programın varsa bilgisayarı bir taratmanda fayda var.