F FurkanSahin Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 287 21 Temmuz 2020 #1 Bölümü seçiyorum play diyorum yükleme ekranında oyundan atıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
ParliaMêrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.379 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #2 Oyunu Steam'dan aldıysanız dosyaları doğrulayın sorununuz çözülebilir. Artı 0 Eksi
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 21 Temmuz 2020 #3 Bi ara bende de aynı sıkıntı vardı crash filan vermeden çıkıyordu oyundan. Ya dosyaları doğrulamıştım ya da yeniden yüklemiştim deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bi ara bende de aynı sıkıntı vardı crash filan vermeden çıkıyordu oyundan. Ya dosyaları doğrulamıştım ya da yeniden yüklemiştim deneyebilirsiniz.
kyrozmn Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #4 Steam doğrulamayı nasıl yapacağız? ben Hitman 2'den Hitman'e geçmek istiyorum. yükleme ekranında atıyor. Steam doğrulama nasıl yapacağız? Artı 0 Eksi
Steam doğrulamayı nasıl yapacağız? ben Hitman 2'den Hitman'e geçmek istiyorum. yükleme ekranında atıyor. Steam doğrulama nasıl yapacağız?