Hitman 2016 alınır mı?

• Konuyu başlatan Typh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 6.627

Typh

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Steam'de şu an IO Interactive 20. yıl indirimi var. Küçüklükten gelen Hitman sevdamdan oyunları vardı ama yeni çıkanlar 2016 ve 2018 oyunları yok. Hitman (2016) nasıldır oynayanlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Blood Money ve Absolution oynadım gerçekten çok güzel oyunlardı hele Blood Money baya sağlamdı grafiklerine göre bana kalırsa. Hitman 2016 sağlamdır bence alınabilir bir oyun.

Blood Money ve Absolution oynadım gerçekten çok güzel oyunlardı hele Blood Money baya sağlamdı grafiklerine göre bana kalırsa. Hitman 2016 sağlamdır bence alınabilir bir oyun.
Komşuda oynardım oynadığım ilk TPS oyun olabilir belki. Silent Assassian benim için çok farklı bir oyun onu da tavsiye ederim görevler orjinal.

Ben daha çok ilk oyunlarını oynamıştım 256 MB RAM'li Pentium işlemcili ilk bilgisayarımda:D Teşekkürler arkadaşlar.

Alıcaktım da üstünde " tercihler tarafından dahil edilmeyenlere göre" yazıyor. Ne demek bilen var mı?
21.jpg

@ForAnAngeL Steam şiddet, cinsellik gibi kategorileri engellemek için tercih ayarları getirdi. Ayarlarla varsayılan olarak şiddet, cinsellik gibi kategorileri engelliyor. Daha deneme aşamasında olduğundan doğru çalışmayabiliyor.

Ekran Görüntüsü (3).png

Alıcaktım da üstünde " tercihler tarafından dahil edilmeyenlere göre" yazıyor. Ne demek bilen var mı?
Eki Görüntüle 338232
diğer oyunları varsa essesintial sürümü daha ucuza geliyor onu alın 27TL bende arada kaldım Patient Zero 7TL civarıydı çünkü tek tek almayı düşünüyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı