Hitman 2016 alınır mı?

• Konuyu başlatan Typh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 6.626
Ben de Blood Money oyununu çok beğenenlerdenim, iyi bir sistemim olsa baştan sona tüm oyunlarını oynardım sanırım. Bence al gitsin, pişman etmez.
Sistemimiz olsa oyun fiyatları rahat durmuyor zaten hocam. Zor valla.

Yanlış hatırlamıyorsam, HITMAN bu oyunda bölüm sistemi olarak çıkış yapmıştı. Yani her bölüm için bir para veriyordun. Şimdi nasıl işliyor bilmiyorum. Deneme için indirdiğin sürüm de sadece bir adet bölüm var diye biliyorum. Ayrıca HITMAN 2016 ve sonra çıkan sürümler yapay zeka, oynanış olarak çok kötüler.
Şahsen para vermeni bile tavsiye etmem. İndirime girerse anca 10-30 ₺ arası değebilir.

Screenshot_8.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış hatırlamıyorsam, HITMAN bu oyunda bölüm sistemi olarak çıkış yapmıştı. Yani her bölüm için bir para veriyordun. Şimdi nasıl işliyor bilmiyorum. Deneme için indirdiğin sürümde sadece bir adet bölüm var diye biliyorum. Ayrıca HITMAN 2016 sonra çıkan sürümler yapay zeka, oynanış olarak çok kötüler. Şahsen para vermeni bile tavsiye etmem. İndirime girerse anca 10-30 ₺ arası değebilir.

Yani uygulama içi satın alım gibi mi alıyoruz?

Şu an Free Trial indiriyorum bakalım. Satın almayabilirim kötüyse.

Büyük ihtimalle tüm oyunu indiriyor. Dediğin gibi kendi içinden satış yapıyor olabilir.
O konuda pek bir bilgim yok. Ama gerçekten eski HITMAN oyunları gibi değil. HITMAN 2016 ve HITMAN 2 tam bir fiyasko diyebilirim. İnternet üzerinde funny moments videoları yapay zeka aptallığını ve bugları gözler önüne seriyor.

Büyük ihtimalle tüm oyunu indiriyor. Dediğin gibi kendi içinden satış yapıyor olabilir.
O konuda pek bir bilgim yok. Ama gerçekten eski HITMAN oyunları gibi değil. HITMAN 2016 ve HITMAN 2 tam bir fiyasko diyebilirim. İnternet üzerinde funny moments videoları yapay zeka aptallığını ve bugları gözler önüne seriyor.
Demin yanlış görmüşüm 22 GB değil 6 GB istiyormuş Demo. Deneyeyim silerim kötüyse.
Ekleme: Free Trial’i indirdim, oyun içi Strore bölümünden DLC’leri falan buldum, onları tıkladığımda Steam mağazasına yönlendiriyor satın alma sayfası çıkmıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı