Hitman 3 alınır mı?

Jossephh

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
Nvidia GTX 1650 Ti
İşlemci
AMD Ryzen 7 4800H
Steam'de gizlilik oyunları festivali var, Hitman 3'ün fiyatı tüm DLC'leri ile birlikte 209,50 TL'ye düşmüş durumda. Oyun alınabilir mi, optimizasyonu ne durumda? Daha önceden Hitman 2 satın almıştım Hitman 2 içinden Hitman 1 de oynanabiliyordu, bu üç oyun arasında hikaye bağlantısı var mı?

Alınır, optimizasyon olarak ben 1050 Ti ile bitirdim. Hitman 1 oynamasanız pek bir şey kaybetmezsiniz ama küçük de olsa hikaye bağlantısı var denilebilir tabi. Steam'den aldığınız 3 oyunu da kapsıyor. World of Assassination olarak geçiyor.

Steam'de gizlilik oyunları festivali var, Hitman 3'ün fiyatı tüm DLC'leri ile birlikte 209,50 TL'ye düşmüş durumda. Oyun alınabilir mi, optimizasyonu ne durumda? Daha önceden Hitman 2 satın almıştım Hitman 2 içinden Hitman 1 de oynanabiliyordu, bu üç oyun arasında hikaye bağlantısı var mı?
Eğer Hitman serisini sevdiyseniz alınır. Özellikle ilerde RTX bir kartın olursa daha da zevkli olur. Mekanlar baya değişiyor (özellikle de Dubai bölümü bayağı fark ediyor).

Alınır, optimizasyon olarak ben 1050 Ti ile bitirdim. Hitman 1 oynamasanız pek bir şey kaybetmezsiniz ama küçük de olsa hikaye bağlantısı var denilebilir tabii. Steam'den aldığınız 3 oyunu da kapsıyor. World of Assassination olarak geçiyor.

Bu paketi aldığımızda Hitman Hitman 2 ve Hitman 3'ü almış oluyoruz değil mi ve bu 3 oyununda ana görevlerini oynayabiliyoruz almayı düşünüyorum fakat emin olamadım sadece Hitman 3 içeriyor gibi gözüküyordu paket bilgisine basınca bir de DLC'ler vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı