Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. satın aldım olarak gözüküyor. Oyunun içinde de satın alınmış olarak gözüküyor ama bahsedilen hiçbir eklentiyi ben göremedim, kitap da yok. Nasıl kullanacağım?
Çok fazla şikayet var bu ürün hakkında Steam'de. Genel olarak olumsuz hepsi. Scam diyenler filan var ama koskoca ve oyuncu dostu bir firma scam yapmaz. Ya oyuncular olarak kaçırdığımız bir nokta var ya da bize düzgün aktarılamayan bir durum var bu DLC ile ilgili.
Hocam Deluxe diye bir kısmın açılması lazımmış sanırım bölüm bölüm açılacak çok saçma
Delux with no access to suits burada yazmış adam oynamak gerek neyse ne yapalım oynayacağız mecbur.
Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. Satın aldım olarak gözüküyor. Oyunun içinde de satın alınmış olarak gözüküyor ama bahsedilen hiçbir eklentiyi ben göremedim, kitap da yok. Nasıl kullanacağım?
Steam'den mi aldın aldıysan DLC'ler kısmında olması lazım aldıkların. Ayrıca Hitman'de aldığın o ek paketler görev esnasında seçiliyor genel olarak haberin olsun. Oyunu bitirdiğim için biliyorum.
Steam'den mi aldın aldıysan DLC'ler kısmında olması lazım aldıkların. Ayrıca Hitman'de aldığın o ek paketler görev esnasında seçiliyor genel olarak haberin olsun. Oyunu bitirdiğim için biliyorum.
Kıyafetler görev esnasında seçiliyor dostum. Onu söylüyorum sana zaten. Diğerleri ise ioi hesabını girdikten sonra bonuslar ve ödüller kısmında olması lazım. Oyun ana ekranını çok hatırlamıyorum fakat ana menüde sağa doğru kaydırıncaydı galiba.
Kıyafetler görev esnasında seçiliyor dostum. Onu söylüyorum sana zaten. Diğerleri ise ioi hesabını girdikten sonra bonuslar ve ödüller kısmında olması lazım. Oyun ana ekranını çok hatırlamıyorum fakat ana menüde sağa doğru kaydırıncaydı galiba.