Polestar44 Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Merhaba. Şu an GTX 750 Ti bir kart kullanıyorum. Hitman 3'ü medium ayarlarda oynamak istiyorum fakat oyun kapanıyor. Garip bir şekilde Low grafiklerde oyun sorunsuz çalışıyor bunun sebebi nedir? Xeon E1220 v2. GTX 750 Ti. 8 GB RAM. Ayrıca oyunu Game Pass üzerinden oynuyorum.
Merhaba. Şu an GTX 750 Ti bir kart kullanıyorum. Hitman 3'ü medium ayarlarda oynamak istiyorum fakat oyun kapanıyor. Garip bir şekilde Low grafiklerde oyun sorunsuz çalışıyor bunun sebebi nedir? Xeon E1220 v2. GTX 750 Ti. 8 GB RAM. Ayrıca oyunu Game Pass üzerinden oynuyorum.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2022 #2 Ayarları teker teker arttırıp deneyin. Hangi ayarı arttırınca atıyorsa onu sabit tutup diğerlerini arttırın. Artı 0 Eksi
Ayarları teker teker arttırıp deneyin. Hangi ayarı arttırınca atıyorsa onu sabit tutup diğerlerini arttırın.
KS KS Polestar44 Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 Ajan_47 dedi: Ayarları teker teker arttırıp deneyin. Hangi ayarı arttırınca atıyorsa onu sabit tutup diğerlerini arttırın. Genişletmek için tıkla... Hocam kart bu ekran kartı yüzünden olma ihtimali nedir? AC orginste yapıyordu fakat yamayı silince düzeldi. Artı 0 Eksi
Ajan_47 dedi: Ayarları teker teker arttırıp deneyin. Hangi ayarı arttırınca atıyorsa onu sabit tutup diğerlerini arttırın. Genişletmek için tıkla... Hocam kart bu ekran kartı yüzünden olma ihtimali nedir? AC orginste yapıyordu fakat yamayı silince düzeldi.