ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Merhaba. Hitman 3 freelancer oyun modu ve diğer oyun modunları da kapsayan bir TR yama var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. Hitman 3 freelancer oyun modu ve diğer oyun modunları da kapsayan bir TR yama var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Y YRD Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 Hitman 3 (v3.140) Türkçe Yama Ben bunu kullanıyordum 3 ay önce falan çalışıyordu. Artı 0 Eksi
KS KS ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 YRD dedi: Hitman 3 (v3.140) Türkçe Yama Ben bunu kullanıyordum 3 ay önce falan çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam freelancer modunu kapsıyor mu yama Artı 0 Eksi
YRD dedi: Hitman 3 (v3.140) Türkçe Yama Ben bunu kullanıyordum 3 ay önce falan çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam freelancer modunu kapsıyor mu yama
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 ghor dedi: Hocam freelancer modunu kapsıyor mu yama. Genişletmek için tıkla... Hocam sinnerclown genelde iyi yama yapar büyük ihtimalle kapsıyordur freelancer modu fazla sarmıyor ben ana hikayeyi bitirdikten sonra biraz oynamıştım sarmadı için saldım sonra. Artı 0 Eksi
ghor dedi: Hocam freelancer modunu kapsıyor mu yama. Genişletmek için tıkla... Hocam sinnerclown genelde iyi yama yapar büyük ihtimalle kapsıyordur freelancer modu fazla sarmıyor ben ana hikayeyi bitirdikten sonra biraz oynamıştım sarmadı için saldım sonra.
Y YRD Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #5 ghor dedi: Hocam freelancer modunu kapsıyor mu yama Genişletmek için tıkla... Ben sadece ana hikayeyi oynamıştım hocam. Artı 0 Eksi
ghor dedi: Hocam freelancer modunu kapsıyor mu yama Genişletmek için tıkla... Ben sadece ana hikayeyi oynamıştım hocam.